Hypnoosihoito - Hypnoterapia - NLP valmennus - Hypnoterapeutti pääkaupunkiseudulla Kati Niemi

Omassa kodissa hypnoosihoitoa ja NLP-valmennusta pk-seudulla

Laita hyvä kiertoon!

Kun haluat saada hypnoosihoitoa tai NLP-valmennusta ja asut pääkaupunkiseudulla, sinulla on mahdollisuus nauttia hypnoterapia- ja coaching-palveluistani myös sinun omassa kodissa. Teen kotikäyntejä pk-seudulla tarjoten hypnoterapiaa (hypnoosi+terapia), NLP-koulutusta sekä muita terapeuttisia ja/tai valmennuksellisia palveluja.

Kotikäynti tarkoittaa tässä yhteydessä laajasti ajateltuna kotia, mökkiä tai muuta loma-asuntoa.

Teen hypnoosihoito- ja coaching-kotikäyntejä pääkaupunkiseudun lisäksi pyydettäessä myös muualla Suomessa ja ulkomailla.

Lisäksi olet lämpimästi tervetullut omalle koti-vastaanotolleni, jonne pääset kurkistamaan esimerkiksi tällä lyhyellä videolla:

Miksi hypnoosihoito-kotikäynnit ovat niin suosittuja varsinkin pääkaupunkiseudulla?

Hypnoosihoito- ja NLP-valmennus-kotikäynnit ovat suosittuja, koska tällöin asiakas pääsee kokemaan rennon hypnoositilan omassa kodissa (tai vaikkapa mökillään) tutulla sohvallaan pötkötellen tai lempinojatuolissaan istuen.

Kun hyvät kokemukset ankkuroituvat asiakkaan mielessä oman kodin tai loma-asunnon tiettyyn tilaan, tuo oman kodin rentoutumispaikka tulee muistuttamaan asiakasta voimauttavasta kokemuksesta myöhemminkin. Hyvät ankkurit omassa kodissa auttavat asiakasta rentoutumaan jatkossa helpommin itsekseenkin.

Hypnoosihoito ja NLP-valmennus ovat suosittuja omassa kodissa nautittuna myös ajankäytöllisistä syistä johtuen varsinkin pääkaupunkiseudulla, jossa paikasta toiseen siirtymiseen voi kulua hypnoosihoitotunnin lisäksi toinenkin tunti. On täysin ymmärrettävää, että monilla kiireisillä työikäisillä on kalenteri niin täynnä, että sieltä nippanappa saa järjestettyä hetken rentouttavalle hypnoosihoidolle. Jotta tuon arvokkaan ajan saa hyödynnettyä täysimääräisesti siihen päätarkoitukseen, joka lopulta vapauttaa sinulle muutenkin nautinnollista aikaa elämääsi, niin tuota aikaa ei kannata hukata pääkaupunkiseudun ruuhkissa sompailemiseen.

Toisinaan myös esimerkiksi stressi ja unettomuus voivat verottaa voimiasi niin, että vapaa-ajallasi sinua ei huvita lähteä ihmisten ilmoille päästäksesi lopulta minun luo. Niinpä minä tulen mielellläni sinun luo! Unettomuudesta kärsineille asiakkailleni olenkin sanonut, että ei haittaa yhtään mitään, vaikka sinulla olisi ollut supersurkea ja kenties kokonaan uneton yö juuri ennen tapaamistamme, sillä riittää, että avaat minulle kotisi ulko-oven, niin minä hoidan kyllä loput! 

Myös monet lapsiperheiden äidit ja isät, jotka ovat kotona, haluavat saada hypnoosihoitoa omassa kodissa, koska heidän arkensa sisältää jo tarpeeksi menoa ja meininkiä – helpointa on pyytää minut luokseen.

Pienten lasten yksinhuoltajilla voi olla omaa aikaa lähinnä lasten päiväunien aikaan tai jos lapsi on muutaman tunnin päiväkodissa tai -kerhossa. Yhä useammat nuoret aikuiset käyttävät mielellään palveluja helpottaakseen ruuhkavuosiensa hektisyyttä.

Kotikäynnit ovat luonnollisesti myös liikuntarajoitteisten ja esimerkiksi eläkeläisten mieleen.

Entä jos muut perheenjäsenet ovat kotona? Pitääkö omassa kodissa olla hiljaista hypnoosihoidon aikana?

Kotikäynnin aikana muut perheenjäsenet voivat olla kotona. Mieluiten he eivät ole kuitenkaan ihan samassa huoneessa, jotta sinä saat keskittyä omaan rentoutumisen hetkeesi täysin. Haluan sinun voivan puhua/reagoida spontaanisti miettimättä läheistesi suhtautumista.

Tapaamisemme on sinun voimaantumistasi varten.

Esimerkiksi pienten lasten tai kotieläinten äänet saattavat häiritä sinua itseäsi, kun sinun olisi tärkeää keskittyä meidän väliseen vuorovaikutukseen hypnoosissa/valvetilassa eikä miettiä samalla, saiko se rakas lapsi nyt jonkin raivarin ja mille se koirakin nyt oikein haukkuu. 🙂

Satunnaiset häiriötekijät eivät tietenkään haittaa yhtään mitään. Kenenkään koti pääkaupunkiseudun hälinässä ei ole täysin hiljainen ja silti jokaisessa kodissa saa luotua sisäisen levollisuuden tunteen. Lopultahan kaikki äänet ovat ihan tavallisia elämän merkkejä ja saan tietysti vietyä sinun huomiosi arkisista askareista takaisin rentouttavaan hypnoosiin. Sinun kannalta on kuitenkin helpointa päästä rentoutumisen alkuun, kun muita ihmisiä ja eläimiä ei ole viemässä huomiotasi. Onhan kaikki hypnoosi itsehypnoosia, kuten täällä kirjoitin.

Hypnoosihoitoa ja mentaalivalmennusta omassa kodissa: ”Pitääkö siivota ennen kuin tulet?”

Käsitellään vielä se yksi huoli, joka joillakin on ollut mielen päällä: Ei, kotisi ei tarvitse olla siivottu ennen kuin minä tulen.

Ymmärrän, jos suomalainen klassikkouskomus ”kodin pitää olla puts plank vieraiden tullessa kylään” on sinulle tuttu ajatus. Siksi se voi tuntua sinusta hyvinkin todelta. Joku toinen siivoaa kotinsa jopa ennen kuin heidän viikkosiivooja tulee paikalle. Nurinkurista, eikö?

Sellainen se ihmismieli välillä on 🙂

Me kuitenkin kohtaamme kanssasi myös tämänkaltaisten rajoittavien uskomustesi voittamiseksi, vai mitä?

Ennen kuin olemme ehtineet treenata kanssasi vaikkapa näitä kodin siisteyteen liittyviä ajatusmallejasi, voit jo etukäteen lohduttautua sillä tiedolla, että itselläni on 3 lasta. Voit siis veikata, että melko suurella todennäköisyydellä olen elänyt kaikenmoisten tavararöykkiöiden ja sotkujen keskellä. Minua eivät siis minkäänlaiset sotkut häiritse, siitä voit olla satavarma!

Jos sinua häiritsee oman kotisi totaalinen kaaos tai se, ettei kaikki ole niin vimpan päälle kuin vaativa mielesi sinulta odottaa, niin muistathan, että minä voin opettaa sinullekin juuri niitä mielenhallintamenetelmiä, joiden myötä et enää kiinnitä huomiota lattialla pyöriviin villakoiriin tai keittiönpöydän leivänmurusiin – jos niin haluat! Jos näkemäsi tuottaa sinulle itsellesi stressiä, voin opettaa sinua myös ohjaamaan fokuksesi toisaalle yhä helpommin ja nopeammin niin, että kotiin tullessasi ja vaikkapa lastesi kenkäröykkiöt heti etuovella nähdessäsi et tuskastu enää lainkaan.

Joten anna itsesi levähtää edes tämän uskomuksen kohdalla jo ennen kuin tapaamme, jookos? (tähän liittyen voit lukea kirjoitukseni esimerkiksi vaativuuden tunnelukosta täältä).

Kiitos 🙂

Ota yhteyttä, kun haluat nauttia hypnoosista, terapiasta ja NLP-valmennuksesta sinun omassa kodissa

Hienoa, että etsit uusia tapoja nauttia elämästäsi yhä monipuolisemmin ja tasapainoisemmin!

Mielelläni autan sinua rentoutumaan omassa kodissa hypnoosin keinoin niin, että saat kirkastettua omien arvojesi mukaiset unelmat ja saavutat tavoitteesi. Olivatpa ne mitä tahansa!

Yhdistän hypnoterapiaan mm. NLP-menetelmiä ja muita terapeuttisia ja valmennuksellisia keinoja sinun taustasi, nykytilanteesi ja tavoitteesi mukaisesti. Voit lukea tarkemmin hypnoterapian ja NLP:n hyödyistä täältä.

Hypnoterapia-kokemuksia: Kliininen hypnoterapeutti Kati Niemi - Pääkaupunkiseutu: Helsinki, Espoo, Kauniainen, Vantaa, Kirkkonummi, Sipoo

Kun olet valmis ottamaan avun vastaan oman itsesi hyväksi, ota minuun yhteyttä samantien.

Kiitos!

Rakkaudella,
valmentajasi Kati

Kliininen hypnoterapeutti, NLP Trainer -valmentaja
[email protected]

ILMAISTA INSPIRAATIOTA

OTA YHTEYTTÄ!

UUSIMMAT

Laita hyvä kiertoon!

Mitä ajatuksia tämä artikkeli herätti sinussa?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Ilmaista inspiraatiota