Hypnoterapia & NLP-valmennus: Kliininen hypnoterapeutti ja NLP-valmentaja Kati Niemi, Espoo & Sipoo

Miksi NLP-valmennus ja hypnoterapia kannattaa?

Laita hyvä kiertoon!

Mitä hyötyä on NLP-valmennuksesta ja hypnoterapiasta yksilöcoachauksessa? Entä miksi NLP-valmennus ja hypnoterapia usein kulkevat käsi kädessä – vaan ei kuitenkaan aina? Mitä kaikkia terapeuttisia ja valmennuksellisia menetelmiä minä hyödynnän ja yhdistän voimaannuttavaan hypnoosiin, jotta asiakkaani saa aina parhaan mahdollisen hyödyn tavoitteensa saavuttamiseksi?

Kun haluat tutustua hypnoterapiaan käytännössä, niin varaa tästä helposti nettiajanvarauksella sinulle sopiva aika:

Kuten asiakaspalautteistani voit lukea, NLP-valmennus ja hypnoterapia todellakin kannattavat – yhdessä ja erikseen. Tässä artikkelissa kerron sinulle miksi.

Tällä videolla kerron asiakkaani sanoin, miten hypnoterapia eroaa perinteisestä, ns. keskusteluterapiasta nimenomaan hypnoosin ja siihen yhdisteltävien metodien ansiosta:

Lue myös hypnoosin yhteydessä hyödyntämistäni tunnelukkoterapiasta ja Gestalt-terapiasta.

NLP-valmennus ja -coachaus pähkinänkuoressa

Täällä kerroin yksityiskohtaisemmin mitä NLP on – tai ei ole!

NLP-yksilöcoaching (Neuro-Linguistic Programming eli neuro-lingvistinen “ohjelmointi”) tarjoaa monia käytännönläheisiä menetelmiä, joilla mielensä rauhoittamista ja fokuksensa suuntaamista parempaa kohti voi tehdä tehokkaasti aivan itse.

Coachauksen osana NLP-menetelmien hyödyntäminen auttaa sinua jäsentämään ajatuksiasi ja piirtämään suuntaviivojasi kohti parempaa tulevaisuutta. Koska tuo ”parempi tulevaisuus” on meille kaikille omanlaisensa, ammattitaitoinen NLP-coach osaa kuulostella sinun tarpeitasi ja toiveitasi sekä tarjoilla sinulle kokeiltavaksi keinoja, joilla voit kuljettaa itse itseäsi tuota sinun tavoitettasi kohti.

NLP-valmennus ja hypnoterapia: Miksi NLP:een kannattaa yhdistää hypnoosia?

Esimerkiksi näistä artikkeleista voit lukea yksityiskohtaisemmin hypnoosista:

Hypnoterapian käyttökohteet ovat hyvin laajat, koska monet elämänhaasteet, vaikeat tunnetilat, negatiiviset ajatuskulut, haitalliset tavat ja fyysisetkin vaivat pohjautuvat stressiin, autonomisen hermoston jännitystiloihin ja elämän aikana muodostuneisiin alitajuisiin/tiedostamattomiin rajoittaviin uskomuksiin, joiden varassa ohjaamme ajatuksiamme, tunteitamme ja toimintaamme. Tähän liittyen lue lisää esimerkiksi stressinhallinnasta ja resilienssin parantamisesta.

Rennossa hypnoottisessa tilassa alitajunta ja tiedostamaton mieli, jotka ohjaavat meitä elämässämme jopa 95%:sti, saadaan tukemaan asiakkaan tietoisen mielen tavoitetta helpommin, mm. rajoittavia tunnelukkoja purkamalla ja asiakkaan tavoitteen mukaisten syväsuggestioiden avulla. Lue lisää tiedostamattomasta mielestä, alitajunnan voimasta ja rationaalisen tietoisen mielen toimintarajoitteista.

NLP:n tukemiseksi kannattaa siis toisinaan hyödyntää myös hypnoottista transsitilaa. Aina se ei kuitenkaan ole välttämätöntä. Toisaalta taas toisinaan on ihanaa nauttia ”pelkästä” rentouttavasta hypnoositilasta ilman NLP- tai muitakaan tekniikoita.

Hypnoosia siis kannattaa käyttää ihan vaan ”nautintotarkoitukseenkin”, vaikka sinulla ei olisi mitään sen suurempaa ”tavoitetta”, jota jumpata alitajuntasi voiman hyödyntämällä.

Milloin hypnoterapiassa hyödynnetään NLP:ä? Entä milloin muita terapeuttisia tai valmennuksellisia menetelmiä?

Hypnoterapia sisältää varsinaisen hypnoosin lisäksi yksilöcoachaus- ja NLP-menetelmiä sekä muun muassa kognitiivisen käyttäytymisterapian ja Gestalt-terapian keinoja. Täältä voit lukea lisää myös esimerkiksi työskentelystä sisäisen lapsen kanssa ja tunnelukkoterapiasta (skeematerapiasta).

Hypnoterapiaan yhdistettävät keinot riippuvat asiakkaan tilanteesta ja tavoitteesta sekä niistä terapia- ja valmennustekniikoista, joita hypnoterapeutti harjoittaa.

Suomen Hypnoosiliiton ammattikoulutuksen käyneen kliinisen hypnoterapeutin vastaanotolla eli esimerkiksi minun tekemillä hypnoosihoito-kotikäynneillä annettava hypnoterapia ei ole vain hypnoottisen transsitilan hyödyntämistä rentoutumiseen silloinkaan, kun asiakkaan päätavoitteena olisi stressinhallinnan parantaminen ja rentoutuminen levollisessa hypnoottisessa tilassa. Lue kirjoitukseni hypnoottisesta transsitilasta täältä.

Toisaalta kaikilla Kliininen hypnoterapeutti – ammattinimikkeen omaavilla hypnoterapeuteilla ei ole NLP-valmiuksia, joita on luonnollisesti myös monentasoisia. Lue lisää NLP-koulutuksista Suomessa.

Nämä erityyppiset valmennus- ja terapiamenetelmät täydentävät toisiaan erinomaisesti, kuten voit lukea asiakaspalautteistani.

Missioni on löytää ihanille asiakkailleni aina ne juuri hänelle kussakin vaiheessa toimivimmat keinot, minkä vuoksi minä myös opiskelen jatkuvasti uusia menetelmiä ja tekniikoita monipuolisesti. Kokeilen mitkä toimivat minkälaisissa tilanteissa itselläni ja kollegoillani, minkä jälkeen sovellan niitä eri lähtökohdista tulevien asiakkaideni arvojen mukaisten tavoitteiden saavuttamiseksi.

Kun NLP-valmennus ja hypnoterapia kiinnostavat, ota yhteyttä!

Jos olet vielä epävarma, mihin kaikkeen esimerkiksi hypnoterapiasta ja NLP:stä onkaan apua sinulle, niin varaa etäkeskusteluaika ja jutellaan!

Täältä voit tutustua tarkemmin palveluihini, joissa muun muassa NLP ja hypnoosi yhdistyvät aina tarkoituksenmukaisesti. Lue myös kirjoitukseni hypnoosihoito-kotikäynneistä, joita teen erityisesti pääkaupunkiseudulla. Otan vastaan asiakkaita myös kotivastaanotoillani Espoossa ja Sipoossa.

Otathan myös tämän blogini seurantaan, sillä bloggaan hypnoterapian, NLP:n ja muun yksilövalmennuksen hyödyistä säännöllisesti. Rakkauselämän parantamista mielenhallinnan keinoin ruodin Rakkauden (r)evoluutio-blogissani, myös englanniksi.

Ilolla odotan tapaamistamme niin etänä kuin kasvotusten!

Hypnoterapia-kokemuksia: Kliininen hypnoterapeutti Kati Niemi - Pääkaupunkiseutu: Helsinki, Espoo, Kauniainen, Vantaa, Kirkkonummi, Sipoo

Rakkaudella
valmentajasi Kati
Kliininen hypnoterapeutti, NLP Trainer -coach
[email protected]

 

P.S. NLP-valmennus ja hypnoterapia yhdistyvät myös verkkovalmennuksissani, esimerkiksi parisuhteen sisältöä ja suuntaa kirkastavassa Parempi parisuhde vai erinomainen ero?-verkkokurssilla.

Kati Niemi NLP-valmentaja, Hypnoterapeutti, Kirjailija

Valmennus: Coach Kati Niemi

Nähdään pian! Varaa Executive Coaching-, NLP-valmennus- ja/tai hypnoterapiatapaaminen kanssani nyt helposti tästä: Vilkaise vastaanotolleni tästä! Voit kurkistaa vastaanotolleni tällä videolla tai lukemalla alapuolella olevan blogiartikkelini

ILMAISTA INSPIRAATIOTA

OTA YHTEYTTÄ!

UUSIMMAT

Laita hyvä kiertoon!

Mitä ajatuksia tämä artikkeli herätti sinussa?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Ilmaista inspiraatiota