Kliininen hypnoterapeutti, NLP-valmentaja, Coach Kati Niemi - Pääkaupunkiseutu: Helsinki, Espoo, Kauniainen, Vantaa, Kirkkonummi, Sipoo

Mistä tiedän pääsenkö hypnoosiin? Hypnoosiherkkyys on kehittyvä taito

Laita hyvä kiertoon!

Ihan jokainen pääsee hypnoosiin, sillä se on meille kaikille täysin luonnollinen tajunnan tila. Sinäkin olet hypnoottisessa tilassa aina aamuisin ja iltaisin, kun olet unen ja valvetilan rajamailla. Ja monesti muulloinkin ihan tavallisen arkipäivän aikana! Hypnoosiherkkyys on luontainen taito, ja kaikkia upeita taitoja kannattaa kehittää, vai mitä?

Itsehypnoosia on hyödyllistä opetella eri tavoin, jotta ihanan levollisesta hypnoottisesta transsitilasta saa kaiken ilon ja hyödyn irti joka kerta helpommin ja nopeammin! 

Kliininen hypnoterapeutti, NLP-valmentaja, Coach Kati Niemi - Pääkaupunkiseutu: Helsinki, Espoo, Kauniainen, Vantaa, Kirkkonummi, Sipoo
Hypnoterapeutti Kati Niemi

Hypnoosiherkkyys ei ole vain harvojen ja valittujen lahja.

Lavahypnotistien dramatisoiduista tv-showsta olet saattanut saada virheellisen kuvan siitä, että vain herkkäuskoiset ja hölmöt ihmiset menevät hypnoosiin.

Tämä mielikuva on saattanut syntyä sinulle siksi, että noissa tv-ohjelmissa hypnoosia käytetään kyseenalaisena ”viihteenä” ja yleisöstä mukamas satunnaisesti valittuja ihmisiä laitetaan leikkimään kaakattavaa kanaa tai tekemään muuta typerää.

Todellisuudessa hypnoosiin pääsevät kaikki, ja sitä syvemmälle ja nopeammin mitä enemmän harjoittelevat itsehypnoosia tai mitä useammin he käyvät ammattitaitoisen hypnoterapeutin valmennuksessa.

Ja itse hypnoosiin pääseminen ei vielä aiheuta muuta kuin levollista rentoutuneisuutta. Vasta hypnoterapeutin antamat positiiviset suggestiot luovat sitä ihanaa voimaantumisen tunnetta, joka auttaa sinua saavuttamaan tavoitteesi ja voittamaan mielesi esteet unelmiesi edessä.

Hypnoosiin vaipuminen on toisinaan kevyttä flow-tilaa, toisinaan syvempää keskittymistä sisäiseen maailmaan esimerkiksi mielikuvien kautta.

Tavanomaisia hypnoositilanteita ovat esimerkiksi se, kun seuraat silmä tarkkana mukaansatempaavaa esiintyjää, kuuntelet tarkkaavaisena taitavan puhujan (esimerkiksi papin tai poliitikon) tarinaa tai kun jokin hyvä kirja tempaisee sinut mukaansa niin, että aivan kuin eläisit romaanin tarinaa unohtaen kotiaskareet ja vieressä telkkariin hypnotisoituneen puolisosi.

Voit vaipua hypnoottiseen transsiin ihan tavallisena arkipäivänä myös esimerkiksi bussin tai ratikan kyydissä istuessasi, kun tuijotat ikkunasta ulos katuvilinään rekisteröimättä kuitenkaan varsinaisesti ulkopuolisia tapahtumia, koska olet ajatuksissasi.

Hypnoosi on sisäänpäin kääntyneisyyden tila, jossa sinä itse viet huomion esimerkiksi muistoihisi tai unelmiisi. Kaikki hypnoosi on siis itsehypnoosia.

Siksi sinun itse kannattaa sitä harjoitella yhdessä ammattitaitoisen kliinisen hypnoterapeutin kanssa. Lue esimerkiksi minun hypnoterapia-kotikäynneistä.

Voit päästä hypnoosiin käytännössä missä tahansa.

Olet varmasti joskus huomannut myös ajaneesi autolla kotiin ja vasta perille saapuessasi havahdut, että et oikein rekisteröinyt matkasta mitään.

Toisinaan saatat olla niin ajatuksissasi, että kuljettaessasi lapsiasi kouluun ajat vahingossa koulun risteyksen ohi, kunnes takapenkkiläiset ”herättävät” sinut omasta hypnoositilastasi.

Kun tiedostat tämänkaltaiset tapahtumat omassakin elämässäsi, tiedät, että hypnoosiherkkyys ei ole vain harvojen ihmisten taito. Hypnoositila on täysin luonnollinen, miellyttävän tuntuinen rentoutuneisuuden tila.

Arkisia hypnoottisia transsitiloja on vaikka kuinka paljon, ja niistä voit lukea lisää esimerkkejä täältä.

Tiesitkö, että sinulla on mahdollisuus päästä myös ohjatusti levolliseen hypnoosiin oman kotisi rauhassa?

Lue täältä suosituista hypnoosihoito (hypnoositerapia, hypnoterapia) -kotikäynneistäni pääkaupunkiseudulla ja muualla Suomessa sekä ulkomailla. Lue esimerkiksi miten palvelen Helsingissä ja Espoossa.

Hyödynnä sinun oma hypnoosiherkkyys tavoitteidesi saavuttamiseksi helpommin

Koska hypnoosi on miellyttävä reitti alitajuntaan, jossa sijaitsevat kaikkien muistojesi lisäksi myös mielikuvasi, pelkosi ja unelmasi, niin voit jo arvata, miten paljon hyötyä hypnoosista on esimerkiksi tavoitteen saavuttamisessa. On arvokasta, kun opit menemään itse hallitusti hypnoosiin ja hyödynnät mielen voimaa tavoitteidesi saavuttamiseen.

Kuten täällä kerroin, hypnoosiherkkyys on osittain geneettistä, mutta harjoittelulla on olennainen merkitys sille, kuinka helposti ja nopeasti pääset hypnoosiin. Mielelläni tutustutan sinut rentouttavaan hypnoosiin ja opetan sinulle parhaita itsehypnoositekniikoita. Lue täältä lisää mm:

Hypnoosihoito - Hypnoterapia - NLP valmennus - Hypnoterapeutti pääkaupunkiseudulla Kati Niemi

Lue hypnoosihoito- ja coaching-palveluistani lisää täältä.

Ota yhteyttä, kun haluat tavata minut hypnoterapian ja esimerkiksi NLP-valmennuksen merkeissä!

Rakkaudella,
valmentajasi Kati
Kliininen hypnoterapeutti, NLP Trainer -valmentaja, Life & Business Coach, Tietokirjailija
[email protected]

 

P.S. Lue myös hypnoosihoito-kotikäynneistäni. Nähdään!

Hypnoosi & NLP -blogissa mielenkiintoista luettavaa sinulle:

ILMAISTA INSPIRAATIOTA

OTA YHTEYTTÄ!

UUSIMMAT

Laita hyvä kiertoon!

Mitä ajatuksia tämä artikkeli herätti sinussa?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Ilmaista inspiraatiota