Hypnoterapia-kokemuksia: Kliininen hypnoterapeutti Kati Niemi - Pääkaupunkiseutu: Helsinki, Espoo, Kauniainen, Vantaa, Kirkkonummi, Sipoo

Hypnoterapia-kokemuksia: Asiakaspalautteita – Hypnoterapeutti Kati Niemi

Laita hyvä kiertoon!

Jos sinulla ei ole vielä omakohtaisia coaching- tai hypnoterapia-kokemuksia, lue alla olevia anonyymejä asiakaspalautteita. Hypnoterapiasta on apua monenlaiseen tilanteeseen, kuten huomaat näistä erilaisista asiakaskertomuksista. 

Voit myös vilkaista vastaanottotiloihini esimerkiksi tällä lyhyellä videolla:

"Oli todella antoisaa keskustella kanssasi. Uskon vahvasti että pääsen kanssasi tosi hyviin tuloksiin itseni kanssa! Sinusta jäi todella positiivinen ja ammattitaitoinen vaikutelma ja tuntuu, että sain jo tästä etäkeskustelusta tosi paljon apua. Olo on seesteinen ja mieli jotenkin hallinnassa."

"Iso kiitos sinulle, oli todella hyvä tapaaminen, mieli on rauhallinen. Odotan innolla seuraavaa tapaamista."

"Olen kiitollinen läsnäolevasta ja ammattitaitoisesta otteestasi, ja viimekertaisesta hoidostasi! Olet sydämellinen. Kiitos paljon!"

"Enää en halua murhata perheenjäseniäni!" (naurahtaen)

Hypnoterapia-vastaanotollani vallitsee sataprosenttinen luottamuksellisuus, minkä vuoksi jaan asiakkaideni hypnoterapia-kokemuksia vain anonyymisti, vaikka he antavat luvan käyttää omia nimiäänkin palautteissaan minulle. Pyrin välttämään myös sukupuolijaottelua ja muitakin kategorisointeja. Alla olevien hypnoterapia-kokemuksia jakaneiden ”allekirjoituksista” voit kuitenkin huomata, että hypnoterapiasta on apua taustasta riippumatta aivan kaikenikäisille – vauvoista vaareihin ja mummeihin!

Blogistani voit lukea esimerkiksi miksi hypnoterapia ja NLP-valmennus kannattaa sekä mitä NLP on ja mihin hypnoosi perustuu. Tarjoamistani valmennus- ja hypnoterapiapalveluista hintoineen voit lukea täällä. Tutustu myös ilmaiseen rentoutusäänitteeseeni ja muihin hyviin hypnoosiäänitteisiin täällä.

Ota yhteyttä, ja kerro minulle, miten saan auttaa sinua seuraavaksi.

Tapaamisiin ihanan rentouttavan hypnoterapian parissa!

Tinnitus: Millaisia hypnoterapia-kokemuksia on tinnituksen hoidosta?

Tässä on eräs saamani asiakaspalaute tinnituksen hoidosta hypnoterapialla. Vuosikymmenien ajan päivittäisestä, vaikeasta tinnituksesta kärsineen eläkeläisen hoidossa saatiin tuloksia kahden terapiatapaamisen jälkeen. 

Aikaisemmin henkilö oli käyttänyt kuulolaitteensa yhteydessä laitetta, jonka tarkoitus oli särinällä peittää kovat ja epämiellyttävät tinnitusäänet, mutta kahden hypnoterapiatapaamisen jälkeen henkilö ei tarvinnut tuota särinä-äänilaitetta enää. Tinnitusääntä ei kuulunut toisessa korvassa enää ollenkaan ja toisessa korvassa kuului enää silloin tällöin vaimea tinnitusääni silloin, jos henkilö vei huomionsa vuosikymmenien ajan tutun äänen löytämiseen. 

Terapiakäynneillä teimme hypnoterapiaa, opetin itsehypnoosia ja kävimme läpi monia käytännönläheisiä muita tekniikoita hoitotuloksen ylläpitämiseen omatoimisesti. Tällainen oli tinnitus-asiakkaani hypnoterapia-kokemus:

“Hei Kati, oli ihanaa tutustua Sinuun. Ja kuinka nopeasti pääsinkin eroon jo ikävistä ajatuksista. Ihan en vielä kerinnyt tulla hulluksi, vaikka tarvitsin kuulolaitetta kuullakseni ja peittääkseni KAUHEAN tinnityksen. Nyt jo näin lyhyen terapian jälkeen vain vasemmassa korvassa, kun pysähdyn erikseen kuuntelemaan, voin kuulla sen hennon vihellyksen. Se EI enää vaivaa, verrattuna siihen alkutilanteeseen, jossa kaksi torvisoittokuntaa soittaa toistensa päälle eri kappaletta ja paloauto yrittää voittaa sen ja tehtaan pillin.  Jos ei olisi tätä koronakaranteenia, niin halaisin Sinua.  Tuhannet kiitokset eivät riitä kertomaan onnellisuuttani, mutta käsi sydämmellä: Kiitos.”

Hypnoterapia-kokemuksia stressinhallintaan liittyen

Hypnoottinen transsitila on luonnollisesti levollinen tila, minkä vuoksi rentoutumisen taitoa ja ylivirittyneen stressitilan laannuttamista on helpompaa harjoitella ammattitaitoisen kliinisen hypnoterapeutin ohjauksessa. Tämä asiakaspalaute on henkilöltä, jota tuin stressinhallinnassa ja voimaantumisessa hypnoterapian keinoin:

"Kävin Katilla kolme kertaa hoitamassa itsetuntoon liittyviä asioita. Kati oli valmistautunut tulooni ja hän otti vastaan todella lämpimästi ja luottamusta herättävästi. Kati sai minut tuntemaan rentoutuneeksi ja alkuhaastattelussa hän kysyi juuri oikeat kysymykset. Jo alkuhaastattelussa oivalsin asioita, joita en ollut aiemmin ymmärtänyt itsessäni ja toimintatavoissani.  Kati on taitava ja pääsee hetkessä kiinni asian ytimeen, hän otti minut huomioon yksilönä ja Katista huokuu aito halua auttaa ja löytää ratkaisuja ongelmiin. Katille on vaivatonta kertoa omia ajatuksiaan, sillä hänen seurassaan on helppo olla. Onnistuin aidosti rentoutumaan, vaikka minulle se on usein haastavaa.  Huomasin ensimmäisen käyntikerran jälkeen selkeitä muutoksia itsessäni. Tunsin oloni itsevarmemmaksi, voimaantuneemmaksi sekä onnellisemmaksi. Toisella kerralla Kati piti hoitokerran, jossa hän oli tuonut lisää asioita, jotka oli tarpeen minulle. Samoin viimeisessä sessiossa hän teki perusteellisen hoidon.  Olen todella kiitollinen, että löysin Katin ja pääsin hänen asiakkaaksi. Lisäksi olen äärimmäisen kiitollinen saamastani avusta. Mielestäni on uskomatonta, miten muutoksia tapahtui jo heti ensimmäisen hoitokerran jälkeen!  Tulen ehdottomasti käyttämään Katin ammattitaitoa myös tulevaisuudessa. Suosittelen lämpimästi Katia!"

Hypnoterapia-asiakaspalaute rakkaus & parisuhde -teemaan liittyen

Terve itsetunto ja levollisuutta huokuva itseluottamus ovat avaintekijöitä onnellisen parisuhteen löytämisessä ja luomisessa. Oman itsen hyväksyntä tiedostamattoman mielen ja alitajunnan tasolla auttaa luomaan rakkaudellisen, syvällisemmän suhteen myös toiseen ihmiseen. 

Rakastuminen ja rakastaminen vaativat toisinaan myös hitusen rohkeutta, minkä vuoksi esimerkiksi hylätyksi tulemisen pelkoa kannattaa purkaa hypnoterapian avulla. 

Itseään saa ja kannattaa voimistaa kaikin mahdollisin tavoin, jotta onnellinen rakkauselämä ja tasapainoinen parisuhde saavat mahdollisuuden lisätä elämäsi merkityksellisyyttä päivä päivältä enemmän! 

Parisuhdeasiantuntija, kliininen hypnoterapeutti, NLP-valmentaja Kati Niemi
Parisuhdeasiantuntija, kliininen hypnoterapeutti, NLP-valmentaja Kati Niemi lehtihaastattelussa

Hypnoterapiasta on apua rakkaus & parisuhde -teemaankin liittyen, kuten tästä hypnoterapia-kokemuksesta voit lukea:

“Lähdin mielenkiinnolla vaikkakin hieman varoen tutustumaan hypnoterapiaan rakkauselämääni liittyen. Kati sai heti aluksi ennakkoluuloni hiljenemään ja kokemuksesta muodostui hyvä. Vaikka olen myös joogaopettaja ja mielen taitojen valmentaja, ja opintojenikin kautta osaan helposti rentoutua, niin tämä syväsuggestio oli uusi kokemus. Se avasi ihan uusia kuvioita elämääni ja ennen kaikkea mieleeni.  Voisin jopa sanoa, että Katin ohjaama hypnoterapia on elämäni käännekohta. Siihen tarvittiin kolme tapaamista, ja jokaisella kerralla oli omanlainen sessio. Näiden kautta mieleni vahvat ajatuspolut saivat uuden suunnan, joka herätti eloon parhaimmat puoleni samalla, kun kriittinen, analyyttinen ja väheksyvä minäkuva laimeni lähes olemattomiin.  Koska mielen on helppo luiskahtaa helpostikin takaisin vanhoihin tapoihin, olen käyttänyt hypnoterapiassa Katilta saamiani affirmaatioita tehosteina, ja näin vahvistanut niiden toimivuutta. Tällä tavalla pitämällä saamastani aarteesta huolta, siitä tulee pysyvämpi ja toimintavarmempi.  Suosittelen lämpimästi kokeilemaan, miten hypnoterapia sopii sinulle. Katia suosittelen ehdottomasti, sillä hän on lämminsydäminen ja vilpitön sekä ammattitaitoinen hypnoterapeuttina.”

Lue Kati Niemen Rakkauden (r)evoluutio-parisuhdekirjan lukijapalautteita täältä tai katso tämä alla oleva lyhyt kooste video muutamista palautteista:

"Toisen Naisen" dilemmaan apua hypnoterapiasta yhdistettynä tietokirjan ja verkkokurssin videoihin, äänitteisiin ja harjoituksiin:

"Olin ollut reilut 13 vuotta suhteessa 17 vuotta nuoremman ns. ”varatun” miehen kanssa. Kaikki alkoi sattumalta ja tilanteesta, joka sopi meille molemmille ilman sitoumuksia. Hänet oli tavatessamme sanojensa mukaan ”jälleen kerran heitetty pihalle” mutta myöhemmin hän unohti mainita palanneensa takaisin suhteeseensa, johon kuului myös pieni lapsi. Minulla puolestani oli jo 18 v avioerosta, aikuiset lapset ja lukuisia yrityksiä löytää uusi kestävä parisuhde, siinä onnistumatta. Työelämässä oli kiihkeimmät vuodet vastuullisissa tehtävissä, joten säännöllinen, ”toimiva” seksisuhde ilman draamaa ja vastuun ottamista mistään muusta tuli kuin tilauksesta. Vuosien kuluessa kyllästyin välillä suhteeseen, jossa oli pelkkää seksiä, ja yritin rimpuilla ulos siitä, mutta toisen sinnikäs palaaminen asiaan sai minut aina pyörtämään pääni. Kunnes lopetin työelämässä ja koronavuodet tulivat. Ahdistus siitä, etten pystynyt lopettamaan tätä suhdetta kävi sietämättömäksi, ja etsin netistä ja kirjastosta apua toisen naisen roolista irtipääsemiseksi. Löysin Katin nettisivut ja siellä mainitun hypnoterapian. Olin jo mielessäni tilanteessa, jossa olin toisaalta suruvaiheessa suhteesta luopumisesta mutta toisaalta ihan sekaisin kaikista sisälläni vellovista laidasta laitaan lyövistä tunteistani niin, etten enää saanut selkoa mistä mikäkin asia johtui. Tässä tilanteessa Katin Rakkauden (r)evoluutio kirjassa esittelemä systemaattinen lähestymistapa päätöksenteossa tuntui pelastusrenkaan löytämiseltä hukkuvalle. Hypnoterapia-sessiot Katin vastaanotolla rauhoittivat akuutissa tilassa mieleni ja verkkokurssin systemaattinen etenemisprosessi auttoivat minut takaisin tielle, jonka jo vuosia olin sydämessäni tiennyt oikeaksi. Ratkaisevaa oli ehkä neuvo kääntyä toisen elämän miettimisestä keskittymään siihen, mitä itse haluan omassa elämässäni. Ymmärsin myös, että luopuminen suhteesta, joka on kestänyt vuosia, voi ja saa sattua ja että voin edetä siitä erkaantumisessa tahdissa joka juuri minulle itselleni sopii. Fokus pitää kuitenkin olla koko ajan siinä kuvassa, jonka haluan elämästäni itselleni pidemmällä tähtäimellä. Nyt olen jo niin pitkällä, että olen liittynyt Tinderiin ja huomasin yllätyksekseni, että siellä on monia samanikäisiä kiinnostavia vapaita miehiä. Eräitä olen jo tapaillutkin. Voi olla, että sopivaa ei löydy, mutta se ei ole nyt elämää suurempi asia. Nyt tuntuu, että mieleni on rauhoittunut ja silloin, kun se on taas rauhaton, hengittelen ja kysyn itseltäni, mistä tämä tunne nyt tupsahti ja mitä se minulle haluaa kertoa, kaivan esiin Katin kirjan ja muistan, että tunteet tulevat ja menevät, kuin pilvet… Kiitoksin, X"

Tutustu verkkovalmennukseeni ja tietokirjaani näistä kuvalinkeistä:

Parempi parisuhde vai erinomainen ero? -verkkokurssi
Tutustu verkkokurssiin tästä kuvalinkistä
Kannattaako erota vai parantaa parisuhdetta pysyvästi? TILAA NYT Rakkauden (r)evoluutio - Parempi parisuhde vai erinomainen ero?
Tutustu tietokirjaani tästä kuvalinkistä

Hypnoosiäänite-kokemuksia

Annan asiakkailleni kuunneltavaksi myös hypnoosiäänitteitä, jotta rentoutuminen sekä päiväsaikaan että nukkumaan mentäessä sujuu helpommin vaikeassakin elämäntilanteessa. Voit ladata esimerkiksi ilmaisen rentoutusäänitteen täältä. ja tutustua muihinkin äänitteisiin täällä.

Äänitteitä on monenlaisia, koska luon niitä erilaisissa tilanteissa olevien asiakkaideni tarpeisiin. Voit pyytää minulta myös pelkkiä äänitteitä, jos sinulla ei ole aikaa tavata minua aina kasvotusten. Ota yhteyttä, kun henkilökohtaisesti räätälöidyt hypnoosiäänitteet kiinnostavat sinua.

Tässä eräs palaute hypnoosiäänitteestä:

"KIITOS! Oli oikein kiva, tunsin mieleni lämpenevän. - -  Olet IHANA. Varmaan tulen aina, kun mieleni on harhaillut ikävissä asioissa, Sinun hellään huomaasi ja saan taas henkisen tasapainon. Olen kiitollinen ja iloinen tavattuani Sinun kaltaisesi Ihmisen. Kuten pienen Enkelin taivaan."

Hypnoterapia-kokemuksia kehonkuvan parantamisesta

Terve kehonkuva ja itseluottamus ovat kantavia voimia elämässä, jotta esimerkiksi hektinen elämä ja paineet eivät laita itseä rankaisemaan omaa kehoaan tai olemaan muutoin ankara omaa itseä kohtaan. 

Vaikka menneisyydessä olisi vaikeita kokemuksia kehollisestikin ja kehonkuva olisi heikko ainakin ajoittain, hypnoterapia auttaa vahvistamalla yksilöä tietoista mieltä syvemmällä tasolla.

Asiakaspalaute hypnoterapian hyödyntämisestä kehonkuvan parantamisessa:

“Lähdin kokeilemaan hypnoosia kiinnostuksesta lajia kohtaan ja tietysti Katin persoonan vuoksi. Olen itse ratkaisukeskeinen terapeutti ja kuvittelin, että omat terapioinnit olisi jo melkolailla taputeltu. Valitsin aiheeksi kehonkuvan. Olen kärsinyt koko nuoruuden ja myös aikuisuuden jotenkin vääristyneestä kehonkuvasta tai ainakin minulla on ollut tarve jotenkin rankaista kehoa silloin, kun asiat eivät ole järjestyneet oman mielen mukaan. Aika-ajoin kontrolloivat ajatukset ovat vallanneet mieltä. Ensimmäinen sessio Katin kanssa sujui ihanan rennoissa tunnelmissa. Katin ääni ja tapa tehdä ja viedä rentoon tilaan oli minulle sopiva ja jopa maagisen ihana. Nautin ja sain hyvän kotitehtävän tarkkailla, miten puhun itselleni ja että puhun aamuisin kauniita asioita. Näin toimin. Lähdin innokkaana seuraavaan sessioon. Tästä kerrasta muodostuikin melkoinen tunteiden ja oivallusten kerta. Mielikuva anteeksiannon huoneesta oli käsittämätön kokemus. Ne kenelle kuvittelin olevani katkera ei tuntunutkaan missään. En suinkaan ollut vihainen hyvää tarkoittaville sukulaisille, jotka olivat laukoneet esimerkiksi legendaaria kommentteja siitä, että me tytöt ollaan oltu ruoka-aikana kotona jne. Alitajunta toikin paikalle vanhempani ja tulppa irtosi. Wau! Oivalsin koko setin. Olin ihan tueton lapsi, jota ei kasvatettu eikä ohjattu. Perusturva oli kyllä silti vahva. Tänä päivänä vanhempani tukevat minua ja lapsiani, joten en vaan ole tajunnut asiaa.  Ymmärrän nyt tämän kontrolloinnin alkulähteen ja voin antaa myötätuntoa sille pikkutytölle, joka asuu sisälläni. Eheytyminen on päässyt alkuun vahvasti. Olen pystynyt muuttamaan toimintaani ja uskon, että ajatukset ja tunteetkin ovat muuttuneet. Olen myös session jälkeen keskustellut sisareni kanssa ja saanut vahvistusta tähän. Wau mikä setti. Kolmas oli regressiosessio. Pääsin isoihin ihaniin oivalluksiin tässäkin sessiossa. On siedettävä keskeneräistä. Olla se rakkaus! Valita rakkaus eikä pelko. Melko huikeeta. Katilla on ammattilaisen otteet, hyvä ääni, hyvät tarinat. Ainoa mikä jäi mietityttämään on se, että jos isot emootiot nousee pintaan olisi varmasti joku terapiaistunto hyväksi ilman hypnoosia. Tämä siis vain ajatus, joka minulle tuli mieleeni, kun itse koin melko voimakkaitakin tunteita. Olen otettu, häkeltynyt ja kiitollinen, että sain kokea nämä sessiot. Kiitos Kati!”

Rakkauden (r)evoluutio-kirjan lukijapalautteet

Lue Rakkauden (r)evoluutio-parisuhdekirjan lukijoiden antamia palautteita täältä, tai katso tämä lyhyt koostevideo:

Kati Niemi NLP-valmentaja, Hypnoterapeutti, Kirjailija

Kun haluat saada omakohtaisia hypnoterapia-kokemuksia, lue hypnoterapia-, NLP- ja muista valmennuspalveluistani tarkemmin täältä.

Iloista elämänenergiaa sinulle toivottaen,
valmentajasi Kati
Kliininen hypnoterapeutti, NLP Trainer Coach
[email protected]

ILMAISTA INSPIRAATIOTA

OTA YHTEYTTÄ!

UUSIMMAT

Laita hyvä kiertoon!

Mitä ajatuksia tämä artikkeli herätti sinussa?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Ilmaista inspiraatiota