Hypnoterapia-kokemuksia: Asiakaspalautteita – Hypnoterapeutti Kati Niemi

Hypnoterapia-kokemuksia: Asiakaspalautteita – Hypnoterapeutti Kati Niemi

Jos sinulla ei ole vielä omakohtaisia hypnoterapia-kokemuksia, lue alla olevia asiakaspalautteita. Hypnoterapiasta on apua monenlaiseen tilanteeseen, kuten huomaat näistä erilaisista asiakaskertomuksista.

Hypnoterapia-vastaanotollani vallitsee sataprosenttinen luottamuksellisuus, minkä vuoksi jaan asiakkaideni hypnoterapia-kokemuksia vain anonyymisti, vaikka he antavat luvan käyttää omia nimiäänkin palautteissaan minulle. Pyrin välttämään myös sukupuolijaottelua ja muitakin kategorisointeja. Alla olevien hypnoterapia-kokemuksia jakaneiden ”allekirjoituksista” voit kuitenkin huomata, että hypnoterapiasta on apua taustasta riippumatta aivan kaikenikäisille – vauvoista vaareihin ja mummeihin!

Blogistani voit lukea esimerkiksi miksi hypnoterapia ja NLP-valmennus kannattaa sekä mitä NLP on ja mihin hypnoosi perustuu. Tarjoamistani valmennus- ja hypnoterapiapalveluista hintoineen voit lukea täällä

Ota yhteyttä, ja kerro minulle, miten saan auttaa sinua seuraavaksi.

Tapaamisiin ihanan rentouttavan hypnoterapian parissa!

Tinnitus: Millaisia hypnoterapia-kokemuksia on tinnituksen hoidosta?

Tässä on eräs saamani asiakaspalaute tinnituksen hoidosta hypnoterapialla. Vuosikymmenien ajan päivittäisestä, vaikeasta tinnituksesta kärsineen eläkeläisen hoidossa saatiin tuloksia kahden terapiatapaamisen jälkeen. Aikaisemmin henkilö oli käyttänyt kuulolaitteensa yhteydessä laitetta, jonka tarkoitus oli särinällä peittää kovat ja epämiellyttävät tinnitusäänet, mutta kahden hypnoterapiatapaamisen jälkeen henkilö ei tarvinnut tuota särinä-äänilaitetta enää. Tinnitusääntä ei kuulunut toisessa korvassa enää ollenkaan ja toisessa korvassa kuului enää silloin tällöin vaimea tinnitusääni silloin, jos henkilö vei huomionsa vuosikymmenien ajan tutun äänen löytämiseen. Terapiakäynneillä teimme hypnoterapiaa, opetin itsehypnoosia ja kävimme läpi monia käytännönläheisiä muita tekniikoita hoitotuloksen ylläpitämiseen omatoimisesti.

Tällainen oli tinnitus-asiakkaani hypnoterapia-kokemus:

“Hei Kati, oli ihanaa tutustua Sinuun. Ja kuinka nopeasti pääsinkin eroon jo ikävistä ajatuksista. Ihan en vielä kerinnyt tulla hulluksi, vaikka tarvitsin kuulolaitetta kuullakseni ja peittääkseni KAUHEAN tinnityksen. Nyt jo näin lyhyen terapian jälkeen vain vasemmassa korvassa, kun pysähdyn erikseen kuuntelemaan, voin kuulla sen hennon vihellyksen. Se EI enää vaivaa, verrattuna siihen alkutilanteeseen, jossa kaksi torvisoittokuntaa soittaa toistensa päälle eri kappaletta ja paloauto yrittää voittaa sen ja tehtaan pillin. 

Jos ei olisi tätä koronakaranteenia, niin halaisin Sinua. 

Tuhannet kiitokset eivät riitä kertomaan onnellisuuttani, mutta käsi sydämmellä: Kiitos.”

84-vuotias eläkeläinen

Kliininen hypnoterapeutti, NLP-valmentaja, Coach Kati Niemi - Pääkaupunkiseutu: Helsinki, Espoo, Kauniainen, Vantaa, Kirkkonummi, Sipoo

Hypnoterapia-kokemuksia stressinhallintaan liittyen

Hypnoottinen transsitila on luonnollisesti levollinen tila, minkä vuoksi rentoutumisen taitoa ja ylivirittyneen stressitilan laannuttamista on helpompaa harjoitella ammattitaitoisen kliinisen hypnoterapeutin ohjauksessa. Tämä asiakaspalaute on henkilöltä, jota tuin stressinhallinnassa ja voimaantumisessa hypnoterapian keinoin:

”Kävin Katilla kolme kertaa hoitamassa itsetuntoon liittyviä asioita. Kati oli valmistautunut tulooni ja hän otti vastaan todella lämpimästi ja luottamusta herättävästi. Kati sai minut tuntemaan rentoutuneeksi ja alkuhaastattelussa hän kysyi juuri oikeat kysymykset. Jo alkuhaastattelussa oivalsin asioita, joita en ollut aiemmin ymmärtänyt itsessäni ja toimintatavoissani. 

Kati on taitava ja pääsee hetkessä kiinni asian ytimeen, hän otti minut huomioon yksilönä ja Katista huokuu aito halua auttaa ja löytää ratkaisuja ongelmiin. Katille on vaivatonta kertoa omia ajatuksiaan, sillä hänen seurassaan on helppo olla. Onnistuin aidosti rentoutumaan, vaikka minulle se on usein haastavaa. 

Huomasin ensimmäisen käyntikerran jälkeen selkeitä muutoksia itsessäni. Tunsin oloni itsevarmemmaksi, voimaantuneemmaksi sekä onnellisemmaksi. Toisella kerralla Kati piti hoitokerran, jossa hän oli tuonut lisää asioita, jotka oli tarpeen minulle. Samoin viimeisessä sessiossa hän teki perusteellisen hoidon. 

Olen todella kiitollinen, että löysin Katin ja pääsin hänen asiakkaaksi. Lisäksi olen äärimmäisen kiitollinen saamastani avusta. Mielestäni on uskomatonta, miten muutoksia tapahtui jo heti ensimmäisen hoitokerran jälkeen! 

Tulen ehdottomasti käyttämään Katin ammattitaitoa myös tulevaisuudessa. Suosittelen lämpimästi Katia!”

43-vuotias johtaja

Hypnoterapia-asiakaspalaute rakkaus & parisuhde -teemaan liittyen

Terve itsetunto ja levollisuutta huokuva itseluottamus ovat avaintekijöitä onnellisen parisuhteen löytämisessä ja luomisessa. Oman itsen hyväksyntä tiedostamattoman mielen ja alitajunnan tasolla auttaa luomaan rakkaudellisen, syvällisemmän suhteen myös toiseen ihmiseen. 

Rakastuminen ja rakastaminen vaativat toisinaan myös hitusen rohkeutta, minkä vuoksi esimerkiksi hylätyksi tulemisen pelkoa kannattaa purkaa hypnoterapian avulla. 

Itseään saa ja kannattaa voimistaa kaikin mahdollisin tavoin, jotta onnellinen rakkauselämä ja tasapainoinen parisuhde saavat mahdollisuuden lisätä elämäsi merkityksellisyyttä päivä päivältä enemmän! 

Parisuhdeasiantuntija, kliininen hypnoterapeutti, NLP-valmentaja Kati Niemi
Parisuhdeasiantuntija, kliininen hypnoterapeutti, NLP-valmentaja Kati Niemi lehtihaastattelussa

Hypnoterapiasta on apua rakkaus & parisuhde -teemaankin liittyen, kuten tästä hypnoterapia-kokemuksesta voit lukea:

“Lähdin mielenkiinnolla vaikkakin hieman varoen tutustumaan hypnoterapiaan rakkauselämääni liittyen. Kati sai heti aluksi ennakkoluuloni hiljenemään ja kokemuksesta muodostui hyvä. Vaikka olen myös joogaopettaja ja mielen taitojen valmentaja, ja opintojenikin kautta osaan helposti rentoutua, niin tämä syväsuggestio oli uusi kokemus. Se avasi ihan uusia kuvioita elämääni ja ennen kaikkea mieleeni. 

Voisin jopa sanoa, että Katin ohjaama hypnoterapia on elämäni käännekohta. Siihen tarvittiin kolme tapaamista, ja jokaisella kerralla oli omanlainen sessio. Näiden kautta mieleni vahvat ajatuspolut saivat uuden suunnan, joka herätti eloon parhaimmat puoleni samalla, kun kriittinen, analyyttinen ja väheksyvä minäkuva laimeni lähes olemattomiin. 

Koska mielen on helppo luiskahtaa helpostikin takaisin vanhoihin tapoihin, olen käyttänyt hypnoterapiassa Katilta saamiani affirmaatioita tehosteina, ja näin vahvistanut niiden toimivuutta. Tällä tavalla pitämällä saamastani aarteesta huolta, siitä tulee pysyvämpi ja toimintavarmempi. 

Suosittelen lämpimästi kokeilemaan, miten hypnoterapia sopii sinulle. Katia suosittelen ehdottomasti, sillä hän on lämminsydäminen ja vilpitön sekä ammattitaitoinen hypnoterapeuttina.”

47-vuotias päällikkö

Lue Kati Niemen Rakkauden (r)evoluutio-parisuhdekirjan lukijapalautteita täältä.

Hypnoosiäänite-kokemuksia

Annan asiakkailleni kuunneltavaksi myös hypnoosiäänitteitä, jotta rentoutuminen sekä päiväsaikaan että nukkumaan mentäessä sujuu helpommin vaikeassakin elämäntilanteessa. 

Äänitteitä on monenlaisia, koska luon niitä erilaisissa tilanteissa olevien asiakkaideni tarpeisiin. Voit pyytää minulta myös pelkkiä äänitteitä, jos sinulla ei ole aikaa tavata minua aina kasvotusten. Ota yhteyttä, kun hypnoosiäänitteet kiinnostavat sinua.

”KIITOS! Oli oikein kiva, tunsin mieleni lämpenevän. – –  Olet IHANA. Varmaan tulen aina, kun mieleni on harhaillut ikävissä asioissa, Sinun hellään huomaasi ja saan taas henkisen tasapainon. Olen kiitollinen ja iloinen tavattuani Sinun kaltaisesi Ihmisen. Kuten pienen Enkelin taivaan.”

Hypnoterapia-kokemuksia: Kliininen hypnoterapeutti, NLP-valmentaja, Coach Kati Niemi - pääkaupunkiseutu: Helsinki, Espoo, Kauniainen, Vantaa, Kirkkonummi, Sipoo

Hypnoterapia-kokemuksia kehonkuvan parantamisesta

Terve kehonkuva ja itseluottamus ovat kantavia voimia elämässä, jotta esimerkiksi hektinen elämä ja paineet eivät laita itseä rankaisemaan omaa kehoaan tai olemaan muutoin ankara omaa itseä kohtaan. 

Vaikka menneisyydessä olisi vaikeita kokemuksia kehollisestikin ja kehonkuva olisi heikko ainakin ajoittain, hypnoterapia auttaa vahvistamalla yksilöä tietoista mieltä syvemmällä tasolla.

Asiakaspalaute hypnoterapian hyödyntämisestä kehonkuvan parantamisessa:

“Lähdin kokeilemaan hypnoosia kiinnostuksesta lajia kohtaan ja tietysti Katin persoonan vuoksi. Olen itse ratkaisukeskeinen terapeutti ja kuvittelin, että omat terapioinnit olisi jo melkolailla taputeltu. Valitsin aiheeksi kehonkuvan. Olen kärsinyt koko nuoruuden ja myös aikuisuuden jotenkin vääristyneestä kehonkuvasta tai ainakin minulla on ollut tarve jotenkin rankaista kehoa silloin, kun asiat eivät ole järjestyneet oman mielen mukaan. Aika-ajoin kontrolloivat ajatukset ovat vallanneet mieltä.

Ensimmäinen sessio Katin kanssa sujui ihanan rennoissa tunnelmissa. Katin ääni ja tapa tehdä ja viedä rentoon tilaan oli minulle sopiva ja jopa maagisen ihana. Nautin ja sain hyvän kotitehtävän tarkkailla, miten puhun itselleni ja että puhun aamuisin kauniita asioita. Näin toimin.

Lähdin innokkaana seuraavaan sessioon. Tästä kerrasta muodostuikin melkoinen tunteiden ja oivallusten kerta. Mielikuva anteeksiannon huoneesta oli käsittämätön kokemus. Ne kenelle kuvittelin olevani katkera ei tuntunutkaan missään. En suinkaan ollut vihainen hyvää tarkoittaville sukulaisille, jotka olivat laukoneet esimerkiksi legendaaria kommentteja siitä, että me tytöt ollaan oltu ruoka-aikana kotona jne. Alitajunta toikin paikalle vanhempani ja tulppa irtosi. Wau! Oivalsin koko setin. Olin ihan tueton lapsi, jota ei kasvatettu eikä ohjattu. Perusturva oli kyllä silti vahva. Tänä päivänä vanhempani tukevat minua ja lapsiani, joten en vaan ole tajunnut asiaa. 

Ymmärrän nyt tämän kontrolloinnin alkulähteen ja voin antaa myötätuntoa sille pikkutytölle, joka asuu sisälläni. Eheytyminen on päässyt alkuun vahvasti. Olen pystynyt muuttamaan toimintaani ja uskon, että ajatukset ja tunteetkin ovat muuttuneet. Olen myös session jälkeen keskustellut sisareni kanssa ja saanut vahvistusta tähän. Wau mikä setti.

Kolmas oli regressiosessio. Pääsin isoihin ihaniin oivalluksiin tässäkin sessiossa. On siedettävä keskeneräistä. Olla se rakkaus! Valita rakkaus eikä pelko. Melko huikeeta.

Katilla on ammattilaisen otteet, hyvä ääni, hyvät tarinat. Ainoa mikä jäi mietityttämään on se, että jos isot emootiot nousee pintaan olisi varmasti joku terapiaistunto hyväksi ilman hypnoosia. Tämä siis vain ajatus, joka minulle tuli mieleeni, kun itse koin melko voimakkaitakin tunteita. Olen otettu, häkeltynyt ja kiitollinen, että sain kokea nämä sessiot. Kiitos Kati!”

51-vuotias yrittäjä

Kliininen hypnoterapeutti, NLP-valmentaja, Coach Kati Niemi - Pääkaupunkiseutu: Helsinki, Espoo, Kauniainen, Vantaa, Kirkkonummi, Sipoo

Kati Niemen Rakkauden (r)evoluutio-kirjan lukijapalautteet

Lue kliininen hypnoterapeutti, NLP-valmentaja Kati Niemen Rakkauden (r)evoluutio-parisuhdekirjan lukijoiden antamia palautteita täältä.

Kliininen hypnoterapeutti, NLP-valmentaja Kati Niemi: Rakkauden (r)evoluutio - Parempi parisuhde vai erinomainen ero?

Kun haluat saada omakohtaisia hypnoterapia-kokemuksia, lue hypnoterapia-, NLP- ja muista valmennuspalveluistani tarkemmin täältä.

Rakkaudella
valmentajasi Kati
Kliininen hypnoterapeutti, NLP Trainer
[email protected]