Kliininen hypnoterapeutti, NLP Trainer-valmentaja, Business & Life Coach, Tietokirjailija Kati Niemi

Hypnoterapia Helsinki: Hypnoosihoito Helsingissä – Hypnoterapeutti Niemi

Laita hyvä kiertoon!

Kun kaipaat hypnoterapiaa (hypnoositerapiaa) tai olet kiinnostunut hypnoosia hyödyntävästä asiakaslähtöisestä NLP-valmennuksesta Helsingissä, olet saapunut juuri oikeaan paikkaan! Olen Coach Kati Niemi, espoolainen Kliininen hypnoterapeutti ja NLP-valmentaja, jonka toimialueeseen kuuluu myös Helsinki. Helsingissä tapaan hypnoterapia- eli hypnoosihoito-asiakkaitani siellä missä he ovat – useimmiten asiakkaan kotona. Sinun ei tarvitse lähteä kaupungin vilinään eikä kuluttaa aikaasi liikenneruuhkissa saadaksesi voimaannuttavaa hypnoosirentoutusta, terapeuttista hypnoosihoitoa tai NLP-valmennusta ja muuta mentaalivalmennusta (CBT eli kognitiivinen käyttäytymisterapia, tunnelukkoterapia ja Gestalt-terapia eli ”hahmoterapia”).

Helsingin lisäksi teen kotikäyntejä myös muualla pääkaupunkiseudulla ja pyydettäessä myös muualle Suomeen ja ulkomaille. Omat vastaanottotilani sijaitsevat Espoon Leppävaarassa ja Sipoon Nikkilässä.

Voit vilkaista Espoon vastaanottotiloihini esimerkiksi tällä lyhyellä videolla:

Missäpäin Helsinkiä sinä asut? Kutsu minut luoksesi juuri sinulle sopivaan aikaan – yhteystietoni löydät täältä.

Hei Sinä helsinkiläinen, oletko jo kokeillut hypnoterapiaa eli hypnoosihoitoa?

Jos et ole vielä ihan tuttu rentouttavan hypnoosin ja voimaannuttavan terapian/mentaalivalmennuksen kanssa, tältä sivustoltani löydät paljon hyödyllistä luettavaa.

Hypnoterapiassa pääset hyödyntämään monipuolisia terapeuttisia ja valmennuksellisia menetelmiä ihanassa hypnoottisessa transsitilassa – toisinaan ihan kevyessä hypnoosissa ja tarvittaessa syvemmässä transsitilassa. Hypnoterapia ei siis ole ”pelkkää” hypnoosia, vaan sisältää hoidollisen/valmennuksellisen elementin sinun tavoitteiden mukaisesti.

Vaikka hypnoterapia ei olisi sinulle vielä tuttu, hypnoosissa olet takuuvarmasti ollut elämäsi aikana montakin kertaa. Sinun ei siis tarvitse huolehtia siitä, pääsetkö hypnoosiin ja voisiko hypnoterapiasta olla sinullekin hyötyä tavoitteesi saavuttamisessa (lue täältä tarkemmin hypnoosiin pääsemisestä ja hypnoosiherkkyydestä).

Hypnoosi on meille kaikille ihmisille täysin luonnollinen hypnoottinen transsitila, jossa sinäkin olet ainakin lyhyitä hetkiä päivittäin. Se on väylä alitajuntaan, jossa sijaitsevat kaikki tavoitteidesi saavuttamiseen tarvittava: kannustavat ja lannistavat muistosi sekä unelmasi ja pelkosi tavoitteidesi tiellä. Lue arkisista hypnoositiloista täältä.

Kaikki hypnoosi on itsehypnoosia. Siksi omaa taitoaan päästä hypnoosiin on hyvä harjoittaa ensin ohjatusti ja sitten kehittää taitoaan myös itsenäisesti. 

Tarjoilen sinulle ainutlaatuisen yhdistelmän levollista hypnoosia ja monipuolisia terapeuttisia ja valmennuksellisia elementtejä sinun tavoitteen saavuttamiseksi

Myös Helsingissä toimivana hypnoterapeuttina, NLP-valmentajana ja business & life coachina autan sinua kehittämään mielentaitojasi monipuolisesti. Opastan sinut parhaiden menetelmien pariin, jotta sinä pääset ihanan levolliseen hypnoottiseen transsitilaan kiireisenkin päivän ja stressaavien elämäntilanteiden keskellä. 

Lempeällä ja innostavalla opastuksellani omaksut mentaalitekniikoita yhä laaja-alaisemmin oman itsesi tukemiseksi missä tahansa tilanteessa niin bisneksessä kuin yksityiselämänkin puolella.

Stressinhallinnan ja mielen rauhoittamisen lisäksi hypnoosia kannattaa hyödyntää mm. haitallisten tapojen ja pelkojen poistossa, tavoitteiden saavuttamisessa ja monenlaisten ongelmien ratkaisussa. Lue täältä tarkemmin miksi näin on.

Kun tutustut hypnoosi- eli hypnoterapiaan (hypnoosihoitoon) tarkemmin, huomaat sen monipuoliset hyödyt elämäsi monilla osa-alueilla

Lue lisää hypnoterapiasta, hypnoosista ja transsitilasta esimerkiksi näistä suosituista kirjoituksistani Hypnoosi & NLP-blogissani:

Hypnoterapeuttina yhdistän rentouttavaan hypnoosiin toimivia terapeuttisia ja valmennuksellisia elementtejä. Lue esimerkiksi NLP:stä, CBT:stä, tunnelukkoterapiasta ja Gestalt-terapiasta:

Joustavat kotikäynnit Helsingissä: Rentoutushoitoa ja hypnoterapiaa sinun kotona, juuri sinulle sopivaan aikaan

Täältä voit lukea hypnoositerapia- ja NLP-valmennus-palveluistani ja hinnoistani kotikäynneillä, joita teen myös Helsingissä:

Helsinki tarjoaa monenlaisia vastaanottotiloja, kun haluat hypnoterapiaa kotikaupungissasi Helsingissä myös muualla kuin omassa kodissasi

Hypnoterapia-kotikäynti tarkoittaa minun kartallani käytännössä sitä, että ”koti” voi olla aivan yhtä hyvin sinun työpaikkasi toimitila, mökkisi tai muu valitsemasi tila.

Halutessasi voimme tavata Helsingissä siis myös muualla kuin kotonasi. Voimme tavata sinun asuinpaikastasi riippuen tapauskohtaisesti valittavassa toimitilassa, jolloin edullinen tilavuokra lisätään palveluhintaan. Lue hinnoittelustani lisää täältä.

Halutessasi voimme tavata NLP:n ja coachauksen merkeissä esimerkiksi rauhallisen hotellin aulassa. Hypnoterapia kuitenkin edellyttää henkilökohtaisempaa tilaa (todellisuudessa toki pääset hypnoosiin hälynkin keskellä, mutta itse priorisoin rauhallisia privaattia hetkeä).

Kun sinulla on aina mahdollisuus valita sinulle itsellesi soveltuvin tapaamispaikka, saat palveluani joustavasti milloin tahansa Helsingin lisäksi myös muissa kaupungeissa Suomessa ja ulkomailla.

Kanta-asiakkaanani olet lämpimästi tervetullut myös omalle kotivastaanotolleni Espoon Leppävaaraan, jonne pääset kaikkialta Helsingistä nopeasti junalla tai bussilla.

Hypnoterapia-kokemuksia: Kliininen hypnoterapeutti Kati Niemi - Pääkaupunkiseutu: Helsinki, Espoo, Kauniainen, Vantaa, Kirkkonummi, Sipoo

Kliininen hypnoterapeutti ja NLP-valmentaja Kati Niemi, Espoo/Helsinki ja muu pääkaupunkiseutu

Kun sinulta löytyy sopiva hetki kalenteristasi, kutsu minut luoksesi!

Rakkaudella,

valmentajasi Kati
Kliininen hypnoterapeutti, NLP Trainer -valmentaja, Business & Life Coach, Tietokirjailija
[email protected]

ILMAISTA INSPIRAATIOTA

OTA YHTEYTTÄ!

UUSIMMAT

Laita hyvä kiertoon!

Mitä ajatuksia tämä artikkeli herätti sinussa?

Ilmaista inspiraatiota