HINTA: Hypnoterapia, NLP, Coaching-hinnat (Kotikäynnit & Etänä)

HINTA: Hypnoterapia, NLP, Coaching-hinnat (Kotikäynnit & Etänä)

Hienoa, että olet päättänyt etsiä itsellesi tukea coachauksen, NLP-valmennuksen ja hypnoterapian muodossa! Tältä sivulta saat tietää paljonko coaching, NLP-valmennus tai hypnoterapia (etänä tai kasvotusten) maksaa sekä mitä kaikkea tuntihinta tai paketti-hinta sisältää.

Kotikäynnit

Tulen luoksesi sinulle sopivana hetkenä - olitpa kotona, mökillä, lomalla muualla Suomessa tai lomakohteessa ulkomailla. Olet myös lämpimästi tervetullut omalle kotivastaanotolleni Espoon Leppävaaraan ja Sipoon Nikkilään.

Etänä

Tarjoan keskusteluapua, coachingia, hypnoosihoitoa ja NLP-valmennusta myös etänä Google Hangouts-videoyhteydellä. Etätapaamiset soveltuvat hyviksi voimaantumishetkiksi kiireen keskellä varsinkin, jos olet jo päässyt sinuiksi hypnoosin kanssa.

Hypnoterapia (Hypnoosihoito)

Tarjoan hypnoterapiaa kotikäynneillä (pääkaupunkiseutu, muualla Suomessa, ulkomailla) asiakkaideni luona sekä omalla kotivastaanotollani ja myös etänä. Kotonasi tapaamisen sijaan voimme tavata myös muissa vastaanottotiloissa pääkaupunkiseudulla, muualla Suomessa ja ulkomailla

Coaching, NLP, CBT

Tarjoan yksilöllistä coachausta, NLP-valmennusta, ratkaisukeskeistä terapiaa, kognitiivista käyttäytymisterapiaa ja esimerkiksi Gestalt- ja tunnelukkoterapiaa - joko yhdistettynä hypnoosiin (hypnoterapia) tai erikseen ilman hypnoosia.

Iloseminaarit ryhmille

Kun haluat esimerkiksi ryhmähypnoosi- tai NLP-valmennusta niin työ- kuin kotielämäänkin liittyen vaikkapa työpaikan tiimipäivään, kaveriporukan illanviettoon tai polttariporukalle morsiamen avio-onnen buustaajaksi, ota yhteyttä, niin suunnitellaan ikimuistoinen hetki sinulle tärkeiden ihmisten kanssa. Tutustu myös elämäniloisiin, onnellisuuttasi lisääviin Iloseminaareihin!

Seminaarit ja haastattelut

Kun etsit innostavaa key note -puhujaa tilaisuuteesi, ota yhteyttä. Annan mielelläni myös tv-, radio- ja lehtihaastatteluja - aikaisemmista haastatteluistani voit lukea tarkemmin ylävalikon Media-sivulta.

Yksilöllisen hypnoosihoidon ja mentaalivalmennuksen tuntihinnat

Varaa yksilöllinen rentoutus- tai motivointihetki: [email protected].

Kliininen hypnoterapeutti, NLP-valmentaja Kati Niemen henkilökohtaisen hypnoosihoidon ja mentaalivalmennuksen tuntihinnat (sis. alv 24%):

 • Hypnoterapia/NLP-valmennus asiakkaan luona 150 EUR/tunti (yhden tapaamisen kesto 1-2 tuntia; sis. matkakulut Helsinki, Espoo, Vantaa, Kauniainen, Sipoo; muille alueille lisätään matkakulut)
 • Hypnoterapia/NLP-valmennus Kati Niemen kotivastaanotolla Espoossa tai Sipoossa 140 EUR/tunti (yhden tapaamisen kesto 1-2 tuntia; Espoon Leppävaarassa tai Sipoon Nikkilässä)
 • Hypnoterapia/NLP-valmennus etänä kanta-asiakkaille, joille hypnoterapiani on jo tuttua: 117 EUR/tunti (yhden tapaamisen kesto n 1 tunti).
 • Keskusteluapua etänä 77 euroa (60 minuuttia) ja 115 euroa (90 minuuttia).

Yksi tapaaminen kestää 1-2 tuntia. Lue tapaamisten keston määräytymisestä ja koko hypnoterapian/valmennuksen kestosta tästä artikkelista.

Edulliset hinnat suosituille hypnoterapia- NLP- ja coaching-paketeille

Coaching, mentorointi, NLP-valmennus ja hypnoterapia ovat investointi itseesi. Vaikka jokainen asiakkaani saakin aina täysin yksilöllisen palveluni (sis. mm. hypnoosin rakentaminen asiakkaan omista lähtökohdista ja tavoitteesta käsin), sinun on helpompaa hahmottaa euromääräisen investoinnin suuruusluokka alla listaamieni pakettihintojen pohjalta.

Jos et löydä alla olevista hintaesimerkeistä haluamaasi hypnoosihoito- ja valmennuspakettia, ota minuun samantien yhteyttä, niin kerron miten voin auttaa sinuakin omassa uniikissa tilanteessasi:  [email protected]

Tässä muutamia esimerkkejä suosittujen hypnoosihoito- ja NLP-valmennus-pakettien hinnoista (sis. alv 24%; yksi tapaaminen kestoltaan noin 1,5-2 tuntia):

 • Tavat ja addiktiot (mm. kahvi, sokeri, tupakka, alkoholi, kynsien pureskelu): Katso pakettien hinnat täältä
 • Keholliset oireet ja reaktiot (mm. tinnitus, misofonia, punastuminen, iho-oireet): Katso esimerkki-hinnat täältä
 • Kehonkuva ja painonhallinta-valmennuksen ja -terapian esimerkkihinnat täällä
 • Itseluottamus ja minäkuva (mm. itsetunto, huijarisyndrooma, perfektionismi, esiintymisvarmuus, itseluottamus rakkauselämän eri vaiheissa): Katso pakettihintoja täältä 
 • Itsensäjohtaminen (mm. priorisointi, delegointi, ajanhallinta): Esimerkkihinnat täältä
 • Stressinhallinta, voimaantuminen ja unettomuuden hoito: Pakettihinnat täältä
 • Rakkauselämä kuntoon hypnoosin, NLP:n ja muiden valmennusmenetelmien avulla (mm. deittailu, parempi parisuhde, erinomainen ero, uskottomuus, ”Toisen naisen” näkökulmat, mustasukkaisuus, narsismi parisuhteessa ym): Valmennusten kuvaukset ja hinnat täällä
 • NLP-perustekniikat haltuun -yksilövalmennus: Katso esimerkkejä hinnoista täältä
 • Yrittäjyys ja johtaminen: Katso hypnoosia, NLP:ä ja muita terapeuttisia/valmennuksellisia menetelmiä sisältävät johtajan coachaus- ja yrittäjän mentorointipakettihintaesimerkit täältä
Varaa jokin esimerkkipaketeista tai pyydä tarjous haluamaasi aiheeseen:  [email protected]

Mitä yksilövalmennus tai hypnoterapia maksaa kerralla tai kuukaudessa?

Tässä on muutamia tarkentavia kysymyksiä ja vastauksia siihen, mitä hypnoterapia tai valmennus maksaa, mitä hinta sisältää ja miten paljon saa maksuaikaa laskulle.

Mitä hypnoterapia, NLP tai coaching maksaa yhteensä?

Sinun haluaman yksilövalmennuksen, esimerkiksi hypnoterapian hinta riippuu muun muassa tavoitteestasi, taustastasi ja nykytilanteestasi. Alkukartoituksen ja keskustelujemme pohjalta määräytyy tapaamisten määrä ja kesto.

Eniten kysytyille aiheille olen laatinut pakettihintoja ja lisäksi tarjoan palvelua tuntiveloituksella. Lue tältä sivulta alempaa tarkemmin näistä tekijöistä, jotka vaikuttavat hintaan.

Mitä tuntihinta sisältää?

Tarjoan pakettien lisäksi myös tuntipohjaista palvelua. Tuntihinnat sisältävät kaikki suunnittelu- ja hypnoosirakentamistyöni eli en veloita mistään valmistelutöistäni (mm. asiakaskohtaisesti räätälöidyn hypnoosimallin rakentamisesta) erikseen.

Myös tuntihinnoittelu on läpinäkyvää sinulle: laskutan sinua vain siitä ajasta, jonka vietät kanssani kasvotusten tai etänä. Myös tuntiveloitukselliset tapaamiset laskutan kalenterikuukausittain.

Paljonko yksi hypnoterapia- tai valmennustapaaminen maksaa?

Ensimmäisen kuukauden laskusi voi sisältää yhden tai useamman tapaamisen. Yhden tapaamisen hinta määräytyy paketin sisältämän tapaamismäärän pohjalta tai tuntipohjaisessa palvelussa yhdessä viettämämme ajan pohjalta. Yksi tapaaminen kestää yleensä 1-2 tuntia.

Edullisimmillaan saat tapaamiset pakettihinnoiteltuna, mutta sinulla on mahdollisuus saada palveluani myös tuntiveloituksella.

Tapaamisen yhteydessä et maksa mitään, vaan saat laskun sähköpostiisi kuukauden lopussa.

Kuinka paljon saan maksuaikaa?

Tapasitpa minut kalenterikuukauden aikana yhden tai useamman kerran, saat kätevän koontilaskun kerran kuukaudessa. Laskun maksuaika on 14 päivää laskun päiväyksestä.

Saat laskun vasta tapaamisemme kalenterikuukauden päätyttyä eli todellisuudessa voit saada maksuaikaa jopa 1,5 kuukautta.

Esimerkiksi syyskuun alussa olevan tapaamisen laskutan 30.9 ja laskun eräpäivä on vasta 14.10.

Miten pakettihinta laskutetaan?

Pakettihinta laskutetaan tapaamismäärän mukaisissa osissa kalenterikuukausittain. Esimerkiksi jos pakettisi sisältämät kolme tapaamista ajoittuvat kahdelle eri kuukaudelle, saat laskun 1-2 tapaamisen osalta ensimmäisen kuukauden päätteeksi ja loppulaskun vasta seuraavan kalenterikuukauden puolella. Halutessasi voit maksaa koko paketin kerralla ensimmäisen tapaamisen jälkeen saamallasi laskulla - tällöin saat -10% alennuksen kokonaishinnasta.

Kauanko paketti on voimassa?

Se, kuinka usein sinun kannattaa tavata minut hypnoterapian merkeissä, riippuu sinun omasta tilanteestasi ja tavoitteestasi. Yleensä on hyvä tavata 1-2 viikon välein, tarvittaessa useamminkin. Yleensä ehdit siis käyttämään yhden paketin tapaamiset parissa kuukaudessa. Näin saavutat tuloksia nopeasti. Paketin voimassaoloaika on 6 kuukautta. Esimerkiksi viiden kerran paketin 5 tapaamista sovimme kanssasi enintään puolen vuoden ajalle, jotta saavutat tavoitteesi tehokkaasti. Muutokset sovitaan tarvittaessa tapauskohtaisesti, esim. jos olet matkoilla tai sairaana pidempiä ajanjaksoja.

Vaikka valitset pakettihinnan, saamasi hypnoterapia ja valmennus ovat aina yksilöllistä palvelua.

Tämän sivun hinnastossa on muutamia pakettihintoja yleisimpien tavoitteiden saavuttamiseen. Muista kuitenkin, että ”yleinen tavoite” ei todellakaan läheskään aina ole sinun tavoite. Tutustu esimerkkipakettien sisältöihin, ja ota yhteyttä, niin sovitaan juuri sinulle sopiva kokonaisuus. 

Muistathan, että ”paketin” sisältö ei ole tismalleen samanlainen kuin muille asiakkailleni. Ei edes silloin, kun teidän tavoitteenne on näennäisesti sama, kuten ”itseluottamuksen parantaminen”, ”painonhallinta” tai ”parisuhdevalmennus”. 

Sinä olet uniikki ja siksi kaikki palveluni sinulle on henkilökohtaista ja ainutlaatuista. Minä kohtaan sinut yksilönä, vaikka selkeyden vuoksi ”pakettihinta” olisi sama sinulle ja jollekulle toiselle ”saman” tavoitteen valinneelle asiakkaalleni. Jokaisen asiakkaani kanssa kuljen erilaista reittiä. Sinun reittisi on sinun näköinen, tuntuinen ja kuuloinen. Ja minä kuljen sinun rinnallasi. Vastaan sinun tarpeisiisi. Jotta juuri Sinä saavutat tavoitteesi.

Useimmiten asiakkaani eivät löydä tarvitsemaansa ”pakettia” hinnastostani eikä se ole mikään ihme. Se on itseasiassa täysin normaalia, koska jokaisen haasteet matkalla tavoitteeseen ovat täysin omanlaiset! Koska sinun tavoitteesi ei osu tismalleen yksiin muiden yksilöiden tavoitteiden kanssa, minäkin olen joustava omassa hinnoittelussani. Tarjoan sinulle myös tuntipohjaista hinnoittelua.

Säännöllisessä, jatkuvassa hypnoterapia- tai NLP-coachauksessa sinä itse päätät, kuinka usein ja montako kertaa haluat tavata kasvotusten tai etänä, ja voit lopettaa valmennuksen milloin tahansa.

Kun haluat minun matkustavan luoksesi pääkaupunkiseudun ulkopuolelle muualle Suomeen esimerkiksi mökillesi tai ulkomaille, sovimme halutessasi useamman tapaamisen jo etukäteen, jotta saat parhaan mahdollisen hyödyn siitä ajanjaksosta, jonka vietän mökkisi tai ulkomaan kotisi/lomakohteesi/työpaikkasi lähellä.

Yksilövalmennusedut ja hinta-alennukset kanta-asiakkaille

Kanta-asiakkailleni, jotka ovat jo tuttuja hypnoosin, itsehypnoosin ja NLP:n kanssa, mahdollistan heidän halutessaan myös edullisemmat etätapaamiset Google Hangoutsilla.

Vakioasiakkaideni kanssa tunnemme toisemme jo erittäin hyvin, minkä ansiosta pääsemme sukeltamaan esimerkiksi hypnoosin syvyyksiin hyvinkin nopeasti. Tämä puolestaan mahdollistaa tavanomaista lyhyemmät tapaamiset ja sitä myöten edullisemmat hinnat. 

Kanta-asiakkailleni tarjoan palvelua myös tuntihintaveloituksella esimerkiksi satunnaisiin rentoutushetkiin ennen tärkeää tapahtumaa tai energiankohotusta ikimuistoisiin juhliin valmistauduttaessa.

Kanta-asiakkailleni järjestän tarvittaessa lyhyitäkin tapaamisia myös nopealla varoitusajalla, esimerkiksi kesken kiireisen työpäivän tai työmatkalla ulkomailla.

Kanta-asiakkaanani olet aina etusijalla.

Hypnoosihoidon ja NLP-valmennuksen hinta-alennukset ja pidemmät maksuajat korona-aikana

Korona-aika on ollut monelle vaikeaa aikaa. Yhä useampi tarvitsee tukea voimavaroihinsa tai vinkkejä elämänsä parantamiseen ja suunnan muutoksiin. Autan mielelläni myös niitä asiakkaitani, joilla on taloudellisia vaikeuksia tässä elämänvaiheessaan tänä poikkeuksellisena ajanjaksona. 

Alla olevat edulliset korona-ajan tarjoushinnat ovat voimassa nyt toistaiseksi. 

Et joudu maksamaan palvelustani mitään vielä tapaamishetkellä, vaan saat laskun vasta kuukauden päätteeksi. Lisäksi laskulle saat 14 päivää maksuaikaa, joten voit parhaimmillaan saada jopa 1,5 kuukautta maksuaikaa kuukauden alussa olleen tapaamisemme jälkeen. Kun olemme tavanneet kanssasi pari kertaa ja sinusta on tullut minun kanta-asiakas, halutessasi voit kysyä minulta pidempää maksuaikaa.

Mitä kaikkea hypnoterapian tai valmennuksen hinta sisältää?

Tällä sivulla olevat palveluideni hinnat ovat joko pakettihintoja tai tuntiveloituksia (EUR/tunti). Kaikki hinnat sisältävät arvonlisäveron (alv 24%).

Sinulla on mahdollisuus saada yksilövalmennusta ja hypnoterapiaa sinun kotona, mökillä, lomakohteessa Suomessa ja ulkomailla sekä minun omalla kotivastaanotollani.

Kotikäynnin hinta sisältää myös matkakuluni ja -aikani pääkaupunkiseudulla (Helsinki, Espoo, Kauniainen, Vantaa) ja Sipoossa. Jos asut tai esimerkiksi mökkeilet pääkaupunkiseudun muissa lähikunnissa, esimerkiksi Kirkkonummella, laskutan myös edulliset matkakorvaukset. Jos asut tai lomailet muualla Suomessa tai ulkomailla, sovimme kohtuullisista matkakorvauksista tapauskohtaisesti kanssasi. Lue tarkemmin kotikäynneistä. 

Kanta-asiakkaani pitävät erityisesti siitä, että teen aktiivisesti kotikäyntejä varsinkin pääkaupunkiseudulla:

 • Helsinki: Kotikäynnit ja muut vastaanottotilat > Lue lisää palveluistani Helsingissä
 • Espoo: Kotikäynnit asiakkaiden kotona ja omalla kotivastaanotollani > Lue lisää palveluistani Espoossa

Kaikki hinnat sisältävät kaikki etukäteisvalmisteluni, joiden avulla varmistamme tapaamisen sujuvuuden ja siten edullisen kokonaishinnan sinulle. Hypnoosihoito- ja valmennushinta lasketaan ainoastaan siitä ajasta, jonka vietän kanssasi kasvotusten.

Hypnoterapia-hinnat sisältävät normaalivalmistelujen lisäksi yksilöllisen hypnoosiprosessin etukäteissuunnittelun, koska jokainen hypnoositapaaminen on erilainen ja etukäteen tarkkaan suunniteltu asiakkaan taustan, nykytilanteen ja tavoitteen perusteella. Hypnoterapian eteneminen rakennetaan huolellisesti, mikä edellyttää minulta hyviä valmisteluja tapaamistemme ulkopuolella. Alla olevien palveluideni hinnat sisältävät kaikki valmistelutyöni.

Tällä sivulla löydät ajantasaiset hinnat palveluilleni. Tarkistan hintoja ajoittain. Kun olet tullut asiakkaakseni tämän kalenterivuoden puolella, saamasi hinta pysyy muuttumattomana vähintään 12 kuukauden ajan eivätkä tulevan vuoden hinnankorotukset koske sinua. Kun vinkkaat palveluistani ystävällesi, pyydäthän häntä tarkistamaan ajantasaisen hinnastoni tältä sivulta. Kiitos! 

Yleinen NLP-koulutus sinulle, joka haluat oppia NLP-menetelmiä yleisesti

Kun haluat oppia NLP-tekniikoita laaja-alaisesti yleisellä tasolla (ilman omaa varsinaista valmennuksellista tai terapeuttista tavoitettasi), koulutan sinua NLP-menetelmien osaajaksi. 

NLP Practitioner- ja NLP Master Practitioner-ryhmävalmennusten lisäksi koulutan NLP:ä yksilöllisesti henkilökohtaisissa tapaamisissa valmennusasiakkaani kanssa. Kysy tarjous NLP-koulutuksesta sinulle itsellesi tai kenties ystäväsi, puolisosi tai tiimisi kanssa: [email protected]

Minkälaista coachausta, NLP- valmennusta ja hypnoterapiaa Sinä haluat tässä elämäntilanteessasi?

Kati Niemi - Rakkauden (r)evoluutio - Kotivinkki

Kun haluat kuulla lisää coaching-, NLP-valmennus- ja hypnoterapiapalveluistani, ota yhteyttä samantien, niin jutellaan! Mielelläni autan sinua nykyisessä elämäntilanteessasi ja tulen luoksesi, kun pyydät.

Nähdään pian!

Rakkaudella,
valmentajasi Kati Niemi
Kliininen hypnoterapeutti, NLP Trainer -valmentaja, Tietokirjailija
[email protected]