Hinta: Hypnoterapia, NLP-valmennus, Coaching - Hypnoterapeutti, NLP-valmentaja Kati Niemi

Hinta: Hypnoterapia, NLP, Coaching-hinnat (Myös etänä)

Laita hyvä kiertoon!

Hienoa, että olet päättänyt etsiä itsellesi tukea coachauksen, NLP-valmennuksen ja hypnoterapian muodossa! Tältä sivulta saat tietää paljonko coaching, NLP-valmennus tai hypnoterapia (etänä tai kasvotusten) maksaa sekä mitä kaikkea tuntihinta tai paketti-hinta sisältää.

Kotikäynnit

Tulen luoksesi sinulle sopivana hetkenä - olitpa kotona, mökillä, lomalla muualla Suomessa tai lomakohteessa ulkomailla. Olet myös lämpimästi tervetullut omalle kotivastaanotolleni Espoon Leppävaaraan ja Sipoon Nikkilään.

Etänä

Tarjoan keskusteluapua, coachingia, hypnoosihoitoa ja NLP-valmennusta myös etänä Google Hangouts-videoyhteydellä. Etätapaamiset soveltuvat hyviksi voimaantumishetkiksi kiireen keskellä asuitpa missä tahansa päin Suomea tai ulkomailla.

Hypnoterapia (=Hypnoosi+Terapia; Hypnoosihoito)

Tarjoan hypnoterapiaa etänä, omalla kotivastaanotollani (Espoo ja Sipoo) sekä asiakkaan luokse tekemilläni kotikäynneillä (pääkaupunkiseutu, muualla Suomessa, ulkomailla). Kotonasi tapaamisen sijaan voimme tavata myös muissa vastaanottotiloissa pääkaupunkiseudulla, muualla Suomessa ja ulkomailla.

Coaching, NLP, CBT

Tarjoan yksilöllistä coachausta, NLP-valmennusta, ratkaisukeskeistä terapiaa, kognitiivista käyttäytymisterapiaa, Gestalt- ja tunnelukkoterapiaa asiakkaan tavoitteen kannalta parhaalla tavalla joko yhdistettynä hypnoosiin (hypnoterapia) tai erikseen ilman hypnoosia.

Iloseminaarit ryhmille

Kun haluat ryhmähypnoosi- tai NLP-valmennusta niin työ- kuin kotielämäänkin liittyen vaikkapa työpaikan tiimipäivään, kaveriporukan illanviettoon tai polttariporukalle morsiamen avio-onnen buustaajaksi, ota yhteyttä, niin suunnitellaan ikimuistoinen hetki sinulle tärkeiden ihmisten kanssa. Tutustu myös elämäniloisiin, onnellisuuttasi lisääviin Iloseminaareihin!

Seminaarit ja haastattelut

Kun etsit innostavaa key note -puhujaa tilaisuuteesi, ota yhteyttä. Annan mielelläni myös tv-, radio- ja lehtihaastatteluja - aikaisemmista haastatteluistani voit lukea tarkemmin ylävalikon Yhteystiedot/Media-sivulta.

Hinnat etänä ja kasvotusten (sis. alv 24%):

 • Keskusteluapua etänä 97 euroa (60 minuuttia) ja 137 euroa (90 minuuttia) >> Nettiajanvaraus
 • Hypnoterapia-ensitapaaminen (alkuhaastattelu, taustat, tavoite) etänä ilman hypnoosia 97 EUR (60 minuuttia) tai hypnoosin kanssa 187 EUR (120 minuuttia).
 • Hypnoterapia/NLP-valmennus etänä ensitapaamisen jälkeen 127 EUR (60 minuuttia) ja 177 euroa (90 minuuttia) >> Nettiajanvaraus.
 • Hypnoterapia/NLP-valmennus kasvotusten Kati Niemen kotivastaanotolla Espoon Leppävaarassa tai Sipoon Nikkilässä 150 EUR/tunti. Ajanvaraus sähköpostitse.
 • Hypnoterapia/NLP-valmennus asiakkaan luona 180 EUR/tunti sis. matkakulut Helsinki, Espoo, Vantaa, Kauniainen, Kerava, Sipoo, Porvoo. Muille alueille lisätään matkakulut. Ajanvaraus sähköpostitse.
 • Hypnoosi-, rentoutus-, voimaantumis- ja mielikuvaharjoitusäänitteitä 19,70 EUR/äänite täällä.
 • Yksilöllisesti räätälöity hypnoosi- tai rentoutusäänite: Kerro toiveistasi ja pyydä tarjous.
 • Verkkovalmennuksista voit lukea täällä.

Useamman tapaamisen pakettihinnoista voit lukea alempana tällä sivulla. Lue myös tapaamisten keston määräytymisestä ja koko hypnoterapian/valmennuksen kestosta tästä artikkelista.

Edulliset hinnat suosituille hypnoterapia- NLP- ja coaching-paketeille

Coaching, mentorointi, NLP-valmennus ja hypnoterapia ovat investointi itseesi. Vaikka jokainen asiakkaani saakin aina täysin yksilöllisen palveluni (sis. mm. hypnoosin rakentaminen asiakkaan omista lähtökohdista ja tavoitteesta käsin), sinun on helpompaa hahmottaa euromääräisen investoinnin suuruusluokka alla listaamieni pakettihintojen pohjalta.

Jos et löydä alla olevista hintaesimerkeistä haluamaasi hypnoosihoito- ja valmennuspakettia, ota minuun samantien yhteyttä, niin kerron miten voin auttaa sinuakin omassa uniikissa tilanteessasi:  [email protected]

Tässä muutamia esimerkkejä suosittujen hypnoosihoito- ja NLP-valmennus-pakettien hinnoista (sis. alv 24%; yksi tapaaminen kestoltaan noin 1-2 tuntia):

 • Tavat ja addiktiot (mm. kahvi, sokeri, tupakka, alkoholi, kynsien pureskelu): Katso pakettien hinnat täältä
 • Keholliset oireet ja reaktiot (mm. tinnitus, misofonia, punastuminen, iho-oireet): Katso esimerkki-hinnat täältä
 • Kehonkuva ja painonhallinta-valmennuksen ja -terapian esimerkkihinnat täällä
 • Itseluottamus ja minäkuva (mm. itsetunto, huijarisyndrooma, perfektionismi, esiintymisvarmuus, itseluottamus rakkauselämän eri vaiheissa): Katso pakettihintoja täältä 
 • Itsensäjohtaminen (mm. priorisointi, delegointi, ajanhallinta): Esimerkkihinnat täältä
 • Stressinhallinta, voimaantuminen ja unettomuuden hoito: Pakettihinnat täältä
 • Rakkauselämä kuntoon hypnoosin, NLP:n ja muiden valmennusmenetelmien avulla (mm. deittailu, parempi parisuhde, erinomainen ero, uskottomuus, ”Toisen naisen” näkökulmat, mustasukkaisuus, narsismi parisuhteessa ym): Valmennusten kuvaukset ja hinnat täällä
 • NLP-perustekniikat haltuun -yksilövalmennus: Katso esimerkkejä hinnoista täältä
 • Yrittäjyys ja johtaminen: Katso hypnoosia, NLP:ä ja muita terapeuttisia/valmennuksellisia menetelmiä sisältävät johtajan coachaus- ja yrittäjän mentorointipakettihintaesimerkit täältä
Varaa jokin esimerkkipaketeista tai pyydä tarjous haluamaasi aiheeseen:  [email protected]

Mitä yksilövalmennus tai hypnoterapia maksaa kerralla tai kuukaudessa?

Tässä on muutamia tarkentavia kysymyksiä ja vastauksia siihen, mitä hypnoterapia tai valmennus maksaa, mitä hinta sisältää ja miten paljon saa maksuaikaa laskulle.

Mitä hypnoterapia, NLP tai coaching maksaa yhteensä?

Sinun haluaman yksilövalmennuksen, esimerkiksi hypnoterapian hinta riippuu muun muassa tavoitteestasi, taustastasi ja nykytilanteestasi. Alkukartoituksen ja keskustelujemme pohjalta määräytyy tapaamisten määrä ja kesto.

Eniten kysytyille aiheille olen laatinut pakettihintoja ja lisäksi tarjoan palvelua tuntiveloituksella. Lue tältä sivulta alempaa tarkemmin näistä tekijöistä, jotka vaikuttavat hintaan.

Mitä tuntihinta sisältää?

Tarjoan pakettien lisäksi myös tuntipohjaista palvelua. Tuntihinnat sisältävät kaikki suunnittelu- ja hypnoosirakentamistyöni eli en veloita mistään valmistelutöistäni (mm. asiakaskohtaisesti räätälöidyn hypnoosimallin rakentamisesta) erikseen.

Myös tuntihinnoittelu on läpinäkyvää sinulle: maksat vain siitä ajasta, jonka vietät kanssani kasvotusten tai etänä.

Paljonko yksi hypnoterapia- tai valmennustapaaminen maksaa?

Yhden tapaamisen hinta määräytyy paketin sisältämän tapaamismäärän pohjalta tai tuntipohjaisessa palvelussa yhdessä viettämämme ajan pohjalta. Ensimmäinen tapaaminen kestää n. 2 tuntia sisältäen alkukartoituksen, ja seuraavat tapaamiset n. 1-1,5 tuntia.
Edullisimmillaan saat tapaamiset pakettihinnoiteltuna, mutta sinulla on mahdollisuus saada palveluani myös tuntiveloituksella sekä kasvotusten että etänä.

Miten tapaamiset maksetaan?

Etätapaaminen maksetaan ajanvarauksen yhteydessä verkkokaupassa luotettavasti suomalaisten pankkien normaaleilla verkkomaksupalveluilla. Pankkitietosi eivät välity minulle ja maksutietosi pysyvät turvassa pankkien järjestelmissä.
Tapaamiset kasvotusten maksetaan tavanomaisella korttimaksulla.

Vaikka valitset pakettihinnan, saamasi hypnoterapia ja valmennus ovat aina yksilöllistä palvelua.

Tämän sivun hinnastossa on muutamia pakettihintoja yleisimpien tavoitteiden saavuttamiseen. Muista kuitenkin, että ”yleinen tavoite” ei todellakaan läheskään aina ole sinun tavoite. Tutustu esimerkkipakettien sisältöihin, ja ota yhteyttä, niin sovitaan juuri sinulle sopiva kokonaisuus. 

Muistathan, että ”paketin” sisältö ei ole tismalleen samanlainen kuin muille asiakkailleni. Ei edes silloin, kun teidän tavoitteenne on näennäisesti sama, kuten ”itseluottamuksen parantaminen”, ”painonhallinta” tai ”parisuhdevalmennus”. 

Sinä olet uniikki ja siksi kaikki palveluni sinulle on henkilökohtaista ja ainutlaatuista. Minä kohtaan sinut yksilönä, vaikka selkeyden vuoksi ”pakettihinta” olisi sama sinulle ja jollekulle toiselle ”saman” tavoitteen valinneelle asiakkaalleni. Jokaisen asiakkaani kanssa kuljen erilaista reittiä. Sinun reittisi on sinun näköinen, tuntuinen ja kuuloinen. Ja minä kuljen sinun rinnallasi. Vastaan sinun tarpeisiisi. Jotta juuri Sinä saavutat tavoitteesi.

Useimmiten asiakkaani eivät löydä tarvitsemaansa ”pakettia” hinnastostani eikä se ole mikään ihme. Se on itseasiassa täysin normaalia, koska jokaisen haasteet matkalla tavoitteeseen ovat täysin omanlaiset! Koska sinun tavoitteesi ei osu tismalleen yksiin muiden yksilöiden tavoitteiden kanssa, minäkin olen joustava omassa hinnoittelussani. Tarjoan sinulle myös tuntipohjaista hinnoittelua.

Säännöllisessä, jatkuvassa hypnoterapia- tai NLP-coachauksessa sinä itse päätät, kuinka usein ja montako kertaa haluat tavata kasvotusten tai etänä, ja voit lopettaa valmennuksen milloin tahansa.

Kun haluat minun matkustavan luoksesi pääkaupunkiseudun ulkopuolelle muualle Suomeen esimerkiksi mökillesi tai ulkomaille, sovimme halutessasi useamman tapaamisen jo etukäteen, jotta saat parhaan mahdollisen hyödyn siitä ajanjaksosta, jonka vietän mökkisi tai ulkomaan kotisi/lomakohteesi/työpaikkasi lähellä.

Yksilövalmennusedut ja hinta-alennukset kanta-asiakkaille

Vakioasiakkaideni kanssa tunnemme toisemme jo paremmin ja keskinäinen luottamus on jo rakentunut, minkä ansiosta pääsemme turvallisin mielin sukeltamaan esimerkiksi hypnoosin syvyyksiin nopeammin. Tämä puolestaan mahdollistaa tavanomaista lyhyemmät tapaamiset ja sitä myöten edullisemmat hinnat

Kanta-asiakkailleni tarjoan palvelua nopeallakin varoitusajalla esimerkiksi satunnaisiin rentoutushetkiin ennen tärkeää tapahtumaa tai energiankohotusta ikimuistoisiin juhliin valmistauduttaessa. Voimme tavata lyhyestikin esimerkiksi kesken kiireisen työpäivän tai työmatkalla ulkomailla.

Kanta-asiakkaanani olet aina etusijalla.

Mitä kaikkea hypnoterapian tai valmennuksen hinta sisältää?

Tällä sivulla olevat palveluideni hinnat ovat joko pakettihintoja tai tuntiveloituksia (EUR/tunti). Kaikki hinnat sisältävät arvonlisäveron (alv 24%).

Sinulla on mahdollisuus saada yksilövalmennusta ja hypnoterapiaa sinun kotona, mökillä, lomakohteessa Suomessa ja ulkomailla sekä minun omalla kotivastaanotollani.

Kotikäynnin hinta sisältää myös matkakuluni ja -aikani pääkaupunkiseudulla ja lähialueilla (Helsinki, Espoo, Kauniainen, Vantaa, Kerava, Sipoo, Porvoo). Jos asut tai esimerkiksi mökkeilet pääkaupunkiseudun muissa lähikunnissa, esimerkiksi Kirkkonummella, laskutan myös edulliset matkakorvaukset. Jos asut tai lomailet muualla Suomessa tai ulkomailla, sovimme kohtuullisista matkakorvauksista tapauskohtaisesti kanssasi. Lue tarkemmin kotikäynneistä. 

Kanta-asiakkaani pitävät erityisesti siitä, että teen aktiivisesti kotikäyntejä varsinkin pääkaupunkiseudulla:

 • Helsinki: Kotikäynnit ja muut vastaanottotilat > Lue lisää palveluistani Helsingissä
 • Espoo: Kotikäynnit asiakkaiden kotona ja omalla kotivastaanotollani > Lue lisää palveluistani Espoossa ja voit kurkistaa myös vastaanottotiloihini täällä.
 • Vantaa
 • Kauniainen
 • Sipoo
 • Kerava
 • Porvoo

Kaikki hinnat sisältävät kaikki etukäteisvalmisteluni, joiden avulla varmistamme tapaamisen sujuvuuden ja siten edullisen kokonaishinnan sinulle. Hypnoosihoito- ja valmennushinta lasketaan ainoastaan siitä ajasta, jonka vietän kanssasi kasvotusten.

Hypnoterapia-hinnat sisältävät normaalivalmistelujen lisäksi yksilöllisen hypnoosiprosessin etukäteissuunnittelun, koska jokainen hypnoositapaaminen on erilainen ja etukäteen tarkkaan suunniteltu asiakkaan taustan, nykytilanteen ja tavoitteen perusteella. Hypnoterapian eteneminen rakennetaan huolellisesti, mikä edellyttää minulta hyviä valmisteluja tapaamistemme ulkopuolella. Alla olevien palveluideni hinnat sisältävät kaikki valmistelutyöni.

Tällä sivulla löydät ajantasaiset hinnat palveluilleni. Kun olet tullut asiakkaakseni tämän kalenterivuoden puolella, saamasi hinta pysyy muuttumattomana vähintään 12 kuukauden ajan eivätkä tulevat hinnankorotukset koske sinua. Kun vinkkaat palveluistani ystävällesi, pyydäthän häntä tarkistamaan ajantasaisen hinnastoni tältä sivulta. Kiitos! 

Yleinen NLP-koulutus sinulle, joka haluat oppia NLP-menetelmiä yleisesti

Kun haluat oppia NLP-tekniikoita laaja-alaisemmin myös ilman omaa varsinaista valmennuksellista tai terapeuttista tavoitettasi, koulutan sinua NLP-menetelmien osaajaksi. 

NLP Practitioner- ja NLP Master Practitioner-ryhmävalmennusten lisäksi koulutan NLP:ä yksilöllisesti henkilökohtaisissa tapaamisissa valmennusasiakkaani kanssa. Kysy tarjous NLP-koulutuksesta sinulle itsellesi tai kenties ystäväsi, puolisosi tai tiimisi kanssa: [email protected]

Minkälaista coachausta, NLP-valmennusta ja hypnoterapiaa Sinä haluat tässä elämäntilanteessasi?

Kati Niemi - Rakkauden (r)evoluutio - Kotivinkki

Kun haluat kuulla lisää coaching-, NLP-valmennus- ja hypnoterapiapalveluistani, ota yhteyttä ja jutellaan. Mielelläni tuen sinua tässä elämäntilanteessasi!

Nähdään pian!

Rakkaudella,
valmentajasi Kati Niemi
Kliininen hypnoterapeutti, NLP Trainer -valmentaja, Tietokirjailija
[email protected]

ILMAISTA INSPIRAATIOTA

OTA YHTEYTTÄ!

UUSIMMAT

Laita hyvä kiertoon!

Mitä ajatuksia tämä artikkeli herätti sinussa?

Ilmaista inspiraatiota