HINTA: Hypnoterapia, NLP, Coachaus -hinnat (Kotikäynnit; Ulkomailla; Etänä)

HINTA: Hypnoterapia, NLP, Coachaus -hinnat (Kotikäynnit; Ulkomailla; Etänä)

Hienoa, että olet päättänyt etsiä itsellesi tukea coachauksen, NLP-valmennuksen ja hypnoterapian muodossa! Tällä sivulla kerron sinulle valmennus- ja terapiakäytännöistäni sekä hinnoista. Saat tietää paljonko coachaus, NLP-valmennus tai hypnoterapia maksaa sekä mitä kukin paketti- tai tuntihinta oikein sisältää käytännössä?

Lue täältä miksi yksilöcoachaus, NLP-valmennus ja hypnoterapia kannattaa sekä mitä hypnoosi ja käyttämäni muut terapeuttiset ja valmennukselliset menetelmät ovat.

Hypnoosihoito - Hypnoterapia - NLP valmennus - Hypnoterapeutti pääkaupunkiseudulla Kati Niemi

Henkilökohtaiset tapaamiset: Tarjoan yksilöcoachausta, NLP-valmennusta ja hypnoterapiaa kotikäynneillä (pääkaupunkiseutu, muualla Suomessa, ulkomailla) sekä omalla vastaanotollani ja myös etänä.

Ryhmille: Kun haluat ryhmähypnoosi- tai NLP-valmennusta niin työ- kuin kotielämäänkin liittyen vaikkapa työpaikan tiimipäivään, kaveriporukan illanviettoon tai polttariporukalle morsiamen avio-onnen buustaajaksi, ota yhteyttä, niin suunnitellaan ikimuistoinen hetki sinulle tärkeiden ihmisten kanssa!

Seminaarit ja media: Toimin myös innostavana key note -puhujana ja annan mielelläni esimerkiksi tv-, radio- ja lehtihaastatteluja, kuten voit lukea esimerkiksi täällä.

Lue myös valmennus- ja hypnoterapia-asiakkaideni palautteita sekä tietokirjani Rakkauden (r)evoluutio lukijapalautteita. Blogeihini pääset näistä linkeistä:

Ota minuun yhteyttä, kun saan auttaa sinua yksilöllisen coachauksen, NLP-valmennuksen ja hypnoterapian monipuolisin keinoin. Yhteystietoni löydät täältä.
Kliininen hypnoterapeutti, NLP-valmentaja, Coach Kati Niemi - Pääkaupunkiseutu: Helsinki, Espoo, Kauniainen, Vantaa, Kirkkonummi, Sipoo

KOTIKÄYNNIT:

Yksilövalmennusta ja hypnoterapiaa kotona, mökillä, lomakohteessa Suomessa ja ulkomailla

Kanta-asiakkaani pitävät erityisesti siitä, että teen aktiivisesti kotikäyntejä pääkaupunkiseudulla, muualla Suomessa ja myös ulkomailla. Lue kotikäynneistä täältä.

”Kotikäynti” tarkoittaa, että tulen luoksesi sinulle sopivana hetkenä – olitpa kotona, mökillä, lomalla muualla Suomessa tai lomakohteessa ulkomailla. 

Kotikäynnin hinta sisältää kaikkien etukäteisvalmistelujen lisäksi myös matkakuluni pääkaupunkiseudulla (Helsinki, Espoo, Kauniainen, Vantaa) ja Sipoossa. Pääkaupunkiseudun muihin lähikuntiin, esimerkiksi Kirkkonummelle, tai muualle Suomeen suuntaavien kotikäyntien hintoihin lisätään matkakorvaukset, jotka sovimme kanssasi tapauskohtaisesti. 

Katso ajantasainen kotikäynti-hinnastoni alempana tällä sivulla.

Coaching-, NLP-valmennus- ja hypnoterapia-vastaanottotilat pääkaupunkiseudulla, muualla Suomessa ja ulkomailla

Kotonasi tapaamisen sijaan voimme tavata myös muissa vastaanottotiloissa pääkaupunkiseudulla, muualla Suomessa ja ulkomailla:

Etätapaamiset voimaantumishetkinä kiireen keskellä

Tarjoan hypnoosihoitoa ja NLP-valmennusta myös etänä. Lue etänä tarjoamistani palveluista täältä.
 

Hyvä tietää ennen ensimmäistä NLP-valmennus-, coaching- ja hypnoterapia-tapaamista

Kun haluat asiakkaakseni, niin ennen ensimmäistä tapaamista pyydän sinua antamaan muutamia perustietoja lyhyellä esitietolomakkeella, jotta voin varmistua siitä, että juuri minä olen sinulle sopiva hypnoterapeutti/valmentaja. Saan tarvitsemiani esitietoja myös siinä ensimmäisessä puhelussamme, jossa sovimme ensimmäisen tapaamisajan kanssasi.

Kun sinusta tulee asiakkaani, niin käymämme puhelinkeskustelun ja edellä mainitun esitietolomakkeen avulla valmistelen ensimmäisen hypnoosin ja/tai NLP-harjoitteet sinun henkilökohtaisen tavoitteesi mukaisiksi. Ensimmäisellä tapaamisella täydennämme esitietoja yksityiskohtaisemmiksi alkuhaastattelun aikana.

Voi kuitenkin olla tilanteita, jolloin minä en olekaan sinulle se paras kasvukumppani ja tällöin ohjaan sinut toisen ammattilaisen luo. Tähän liittyen lue kirjoitukseni sinulle hyvän valmentajan/coachin/hypnoterapeutin valinnasta.

Yhden valmennustapaamisen ja terapiakäynnin kesto

Ensimmäisen tapaamisen sovimme puhelimitse, jotta voimme samalla hieman jutella päätavoitteestasi. Keskustellen saamme yhteisen ajan sovittua tehokkaasti ilman sähköpostittelua. Seuraava tapaamisaika sovitaan edellisen käynnin päätteeksi.

Ensimmäinen tapaaminen kestää n. 2 tuntia, koska silloin käymme sinun tavoitteesi liittyvät tausta- ja ympäristötekijät läpi ensin. Alkuhaastattelun (n. 1 tunti) jälkeen on ensimmäisen hypnoosin ja/tai esimerkiksi NLP-harjoitteiden vuoro.

Seuraavat tapaamiset kestävät 1-2 tuntia sen mukaan, miten kattavasti käymme asioita läpi hypnoosin lisäksi myös keskustelun tai hyvien NLP-tekniikoiden ja muiden käytännönläheisten mielenhallintakeinojen harjoittelun muodossa. Tapaamistemme yhteydessä opetan sinulle myös itsehypnoosia, jotta saat hyvät rutiinit oman arkesi tehokkaaksi tueksi ja pystyt hyödyntäämään tehokkaimpia mielenhallintamenetelmiä koko elämäsi ajan. 

Vaikka tapaamisemme ei kestäisi kuin tunnin ajan, sinun kannattaa kuitenkin aina varata aikaa se pari tuntia, jotta kiireen tunteesi ei rajoita rentoutumistasi. Todennäköisesti esimerkiksi tunnin tapaamisemme jälkeen haluat olla rauhassa itseksesi jonkin aikaa, joten ethän sovi mm. työpalaveria heti sen jälkeen. Anna itsellesi se aika, joka auttaa sinua eteenpäin tavoitettasi kohti. Muut asiat saavat silloin odottaa.

Valmennuksen ja hypnoosihoidon kokonaiskesto: Kuinka monta kertaa yhteensä tarvitaan yleensä?

Tarvittavien valmennus- ja terapiakäyntien yhteismäärä riippuu asiakkaan kokonaistilanteesta: sinun taustasta, nykytilanteesta, tavoitteen konkreettisista elementeistä ja uskomuksista tai peloistasi tavoitteesi tiellä.

Esimerkiksi jokainen suklaata liiallisesti syövä asiakas omaa yksilöllisen historiansa ja elää erilaisessa ympäristössä, joten reitti tavoitteeseen on aina omanlaisensa. Se mikä toimi ystävälläsi, ei välttämättä toimi sinulla ihan samalla tavalla ja samassa järjestyksessä, joten tällöin valmennus ja hypnoterapia luodaan kanssasi hieman toisin. Se on kuitenkin varmaa, että ratkaisun löydät niin sinä kuin ystäväsikin.

Jokainen hoitokerta auttaa aina askeleen eteenpäin. Jokainen kerta avaa uuden oven oivalluksiin, joita tarvitset saavuttaaksesi tavoitteesi. 

Hypnoosin jälkeen olo on voimaantunut, vaikka itse aihe olisi kuinka vaikea tai ikävä asiakkaalle. Jokaisessa hypnoosissa annan mm. positiivisia suggestioita minäkuvan vahvistamiseen ja hypnoosi päättyy aina levolliseen olotilaan.

Yleensä olen tavannut asiakasta yhden tavoitteen tiimoilta 2-5 kertaa, minkä jälkeen valmennus/hypnoosihoito sen asian osalta päättyy. Toisaalta tavoite voi matkan varrella myös hieman muuntua tai vaihtua. Kun yksi ongelma ratkeaa, asiakas saa voimia alkaa tutkailla elämäänsä muiltakin osin. Siten välillä voi yksittäinen uusi käynti uuden teeman ympäriltä olla hyväksi.

Monet käyttävät hypnoterapiaa myös säännölliseen rentoutumiseen ja itsensä hellimiseen aivan kuten muitakin hyvinvointipalveluja.

Tulen luoksesi juuri silloin, kun sinä haluat. Niin usein tai harvoin kuin sinä itse haluat. Riittää, että soitat minulle tai laitat viestiä, niin sovimme uuden tapaamisen uuden elämäntilanteesi ja tavoitteesi tukemiseksi parhaalla mahdollisella tavalla.

Coachauksen hinta - Hypnoterapeutti, NLP-valmentaja, yrittäjän mentori - Palveluhinnasto

Hypnoterapian ja muun yksilövalmennuksen paketti- ja tuntihinta ja maksutavat

Sinun haluaman yksilövalmennuksen, esimerkiksi hypnoterapian hinta riippuu aiheesta, tapaamisten määrästä ja kestosta. Eniten kysytyille aiheille olen laatinut pakettihintoja ja lisäksi tarjoan palvelua tuntiveloituksella.

Tapaamisen yhteydessä et maksa mitään, vaan saat laskun sähköpostiisi kuukauden lopussa. Laskun maksuaika on 14 päivää laskun päiväyksestä. 

Pakettihinnan laskutan tapaamismäärän mukaisissa osissa kalenterikuukausittain. Esimerkiksi jos pakettisi sisältämät kolme tapaamista ajoittuvat kahdelle eri kuukaudelle, saat laskun 1-2 tapaamisen osalta ensimmäisen kuukauden päätteeksi ja loppulaskun vasta seuraavan kalenterikuukauden puolella. Halutessasi voit maksaa koko paketin kerralla ensimmäisen tapaamisen jälkeen saamallasi laskulla – tällöin saat –10% alennuksen kokonaishinnasta. Paketin voimassaoloaika on 6 kuukautta eli esimerkiksi 5-kerran paketin viisi tapaamista sovimme kanssasi enintään puolen vuoden ajalle, jotta saavutat tavoitteesi tehokkaasti.

Tarjoan pakettien lisäksi myös tuntipohjaista palvelua. Tuntiveloitukseni sisältävät kaikki suunnittelu- ja hypnoosirakentamistyöni eli en veloita mistään valmistelutöistäni (mm. asiakaskohtaisesti räätälöidyn hypnoosimallin rakentamisesta) erikseen. Myös tuntihinnoittelu on läpinäkyvää sinulle: laskutan sinua vain siitä ajasta, jonka vietät kanssani kasvotusten tai etänä. Myös tuntiveloitukselliset tapaamiset laskutan kalenterikuukausittain. 

Paljonko yksilövalmennus tai hypnoterapia maksaa kerralla tai kuukaudessa?

Lue erilaisista paketti- ja tuntihinnoistani yllä. 

Alussa hypnoterapiatapaamisia kannattaa olla 1-2 viikon välein, kunnes olet tullut tutuksi hypnoosin ja itsehypnoosin kanssa. Toki alussa voimme tavata tiiviimminkin, sinun tilanteesta ja tavoitteesta riippuen. Näin toimin yleensä varsinkin niiden asiakkaideni kanssa, joiden luokse matkustan pääkaupunkiseudun ulkopuolelle muualle Suomeen tai ulkomaille. 

Ensimmäisen kuukauden laskusi voi siis sisältää yhden tai useamman tapaamisen, ja yhden tapaamisen hinta määräytyy paketin sisältämän tapaamismäärän pohjalta tai tuntipohjaisessa palvelussa yhdessä viettämämme ajan pohjalta.

Muutaman päivän välein toistuvat tapaamiset ovat hyödyllisimpiä silloin, kun kaipaat enemmän tukea ja voimaa edetä tavoitettasi kohti. Viikon tai parin taukojen pitäminen on puolestaan tarkoituksenmukaista tilanteissa, joissa haluat myös rauhallista miettimisaikaa esimerkiksi hypnoterapiassa saamiesi oivallusten sulatteluun tai käytännön toimintatapojesi muutosten harjoitteluun arjessa. Toisinaan käyntien välissä voi hyvin olla kuukausienkin taukoja

Tapasitpa minut kalenterikuukauden aikana siis yhden tai useamman kerran, saat kätevän koontilaskun kerran kuukaudessa 14 päivän maksuajalla.

Se, kuinka usein sinun kannattaa tavata minut hypnoterapian merkeissä, riippuu sinun omasta tilanteestasi ja tavoitteestasi.

Alla voit lukea yksityiskohtaista lisätietoa valmennus- ja hypnoterapia-hinnoistani, pakettihinnoista, eduista ja alennuksista.

NLP-valmennusten ja hypnoterapian pakettihinta ja yksilöllinen palvelu

Alla olevassa hinnastossa on muutamia pakettihintoja yleisimpien tavoitteiden saavuttamiseen. Muista kuitenkin, että ”yleinen tavoite” ei todellakaan läheskään aina ole sinun tavoite

Tutustu alla olevien esimerkkipakettien sisältöihin, ja ota yhteyttä, niin sovitaan juuri sinulle sopiva kokonaisuus. 

Muistathan, että ”paketin” sisältö ei ole tismalleen samanlainen kuin muille asiakkailleni. Ei edes silloin, kun teidän tavoitteenne on näennäisesti sama, kuten ”itseluottamuksen parantaminen”, ”painonhallinta” tai ”parisuhdevalmennus”. 

Sinä olet uniikki ja siksi kaikki palveluni sinulle on henkilökohtaista ja ainutlaatuista. Minä kohtaan sinut yksilönä, vaikka selkeyden vuoksi ”pakettihinta” olisi sama sinulle ja jollekulle toiselle ”saman” tavoitteen valinneelle asiakkaalleni. Jokaisen asiakkaani kanssa kuljen erilaista reittiä. Sinun reittisi on sinun näköinen, tuntuinen ja kuuloinen. Ja minä kuljen sinun rinnallasi. Vastaan sinun tarpeisiisi. Jotta juuri Sinä saavutat tavoitteesi.

Useimmiten asiakkaani eivät löydä tarvitsemaansa ”pakettia” hinnastostani eikä se ole mikään ihme. Se on itseasiassa täysin normaalia, koska jokaisen haasteet matkalla tavoitteeseen ovat täysin omanlaiset! Koska sinun tavoitteesi ei osu tismalleen yksiin muiden yksilöiden tavoitteiden kanssa, minäkin olen joustava omassa hinnoittelussani. Tarjoan sinulle myös tuntipohjaista hinnoittelua.

Säännöllisessä, jatkuvassa hypnoterapia- tai NLP-coachauksessa sinä itse päätät, kuinka usein ja montako kertaa haluat tavata kasvotusten tai etänä, ja voit lopettaa valmennuksen milloin tahansa.

Kun haluat minun matkustavan luoksesi pääkaupunkiseudun ulkopuolelle muualle Suomeen esimerkiksi mökillesi tai ulkomaille, sovimme halutessasi useamman tapaamisen jo etukäteen, jotta saat parhaan mahdollisen hyödyn siitä ajanjaksosta, jonka vietän mökkisi tai ulkomaan kotisi/lomakohteesi/työpaikkasi lähellä.

Yksilövalmennusedut ja hinta-alennukset kanta-asiakkaille

Kanta-asiakkailleni, jotka ovat jo tuttuja hypnoosin, itsehypnoosin ja NLP:n kanssa, mahdollistan heidän halutessaan myös edullisemmat etätapaamiset Google Hangoutsilla.

Vakioasiakkaideni kanssa tunnemme toisemme jo erittäin hyvin, minkä ansiosta pääsemme sukeltamaan esimerkiksi hypnoosin syvyyksiin hyvinkin nopeasti. Tämä puolestaan mahdollistaa tavanomaista lyhyemmät tapaamiset ja sitä myöten edullisemmat hinnat. 

Kanta-asiakkailleni tarjoan palvelua myös tuntihintaveloituksella esimerkiksi satunnaisiin rentoutushetkiin ennen tärkeää tapahtumaa tai energiankohotusta ikimuistoisiin juhliin valmistauduttaessa.

Kanta-asiakkailleni järjestän tarvittaessa lyhyitäkin tapaamisia myös nopealla varoitusajalla, esimerkiksi kesken kiireisen työpäivän tai työmatkalla ulkomailla.

Hypnoosihoidon ja NLP-valmennuksen hinta-alennukset ja pidemmät maksuajat korona-aikana

Korona-aika on ollut monelle vaikeaa aikaa. Yhä useampi tarvitsee tukea voimavaroihinsa tai vinkkejä elämänsä parantamiseen ja suunnan muutoksiin. Autan mielelläni myös niitä asiakkaitani, joilla on taloudellisia vaikeuksia tässä elämänvaiheessaan tänä poikkeuksellisena ajanjaksona. 

Alla olevat edulliset korona-ajan tarjoushinnat ovat voimassa nyt toistaiseksi. 

Et joudu maksamaan palvelustani mitään vielä tapaamishetkellä, vaan saat laskun vasta kuukauden päätteeksi. Laskulle saat 14 päivää maksuaikaa. Kun olemme tavanneet kanssasi pari kertaa ja sinusta on tullut minun kanta-asiakas, halutessasi voit kysyä minulta pidempää maksuaikaa.

Paljonko coachaus, NLP-valmennus ja hypnoterapia maksavat ja mistä hinnat koostuvat?

Alla olevat palveluideni hinnat ovat joko pakettihintoja tai tuntiveloituksia (EUR/tunti) sisältäen arvonlisäveron (alv 24%).

Kotikäynnin hinta sisältää myös matkakuluni pääkaupunkiseudulla (Helsinki, Espoo, Kauniainen, Vantaa) ja Sipoossa. Jos asut tai esimerkiksi mökkeilet pääkaupunkiseudun muissa lähikunnissa, esimerkiksi Kirkkonummella, laskutan myös edulliset matkakorvaukset. Jos asut tai lomailet muualla Suomessa tai ulkomailla, sovimme kohtuullisista matkakorvauksista tapauskohtaisesti kanssasi. 

Hinnat sisältävät kaikki etukäteisvalmisteluni, joiden avulla varmistamme tapaamisen sujuvuuden ja siten edullisen kokonaishinnan sinulle. Hypnoosihoito- ja valmennushinta lasketaan ainoastaan siitä ajasta, jonka vietän kanssasi kasvotusten.

Hypnoterapia-hinnat sisältävät normaalivalmistelujen lisäksi yksilöllisen hypnoosiprosessin etukäteissuunnittelun, koska jokainen hypnoositapaaminen on erilainen ja etukäteen tarkkaan suunniteltu asiakkaan taustan, nykytilanteen ja tavoitteen perusteella. Hypnoterapian eteneminen rakennetaan huolellisesti, mikä edellyttää minulta hyviä valmisteluja tapaamistemme ulkopuolella. Alla olevien palveluideni hinnat sisältävät kaikki valmistelutyöni.

Tällä sivulla löydät ajantasaiset hinnat palveluilleni. Tarkistan hintoja ajoittain. Kun olet tullut asiakkaakseni tämän kalenterivuoden puolella, saamasi hinta pysyy muuttumattomana vähintään 12 kuukauden ajan eivätkä tulevan vuoden hinnankorotukset koske sinua. Kun vinkkaat palveluistani ystävällesi, pyydäthän häntä tarkistamaan ajantasaisen hinnastoni tältä sivulta. Kiitos!

Edulliset hinnat suosituille NLP-valmennus-, coaching- ja hypnoterapiapaketeille

Coaching, mentorointi, NLP-valmennus ja hypnoterapia ovat investointi itseesi. Vaikka jokainen asiakkaani saakin aina täysin yksilöllisen palveluni (sis. mm. hypnoosin rakentaminen asiakkaan omista lähtökohdista ja tavoitteesta käsin), sinun on helpompaa hahmottaa euromääräisen investoinnin suuruusluokka alla listaamieni pakettihintojen pohjalta.

Jos et löydä alla olevista hintaesimerkeistä haluamaasi hypnoosihoito- ja valmennuspakettia, ota minuun samantien yhteyttä, niin kerron miten voin auttaa sinuakin omassa uniikissa tilanteessasi:  [email protected]

Tässä muutamia esimerkkejä suosittujen hypnoosihoito- ja NLP-valmennus-pakettien hinnoista (sis. alv 24%; yksi tapaaminen kestoltaan noin 1,5-2 tuntia):

 • Tavat ja addiktiot (mm. kahvi, sokeri, tupakka, alkoholi, kynsien pureskelu): Katso pakettien hinnat täältä
 • Keholliset oireet ja reaktiot (mm. tinnitus, misofonia, punastuminen, iho-oireet): Katso esimerkki-hinnat täältä
 • Kehonkuva ja painonhallinta-valmennuksen ja -terapian esimerkkihinnat täällä
 • Itseluottamus ja minäkuva (mm. itsetunto, huijarisyndrooma, perfektionismi, esiintymisvarmuus, itseluottamus rakkauselämän eri vaiheissa): Katso pakettihintoja täältä 
 • Itsensäjohtaminen (mm. priorisointi, delegointi, ajanhallinta): Esimerkkihinnat täältä
 • Stressinhallinta, voimaantuminen ja unettomuuden hoito: Pakettihinnat täältä
 • Rakkauselämä kuntoon hypnoosin, NLP:n ja muiden valmennusmenetelmien avulla (mm. deittailu, parempi parisuhde, erinomainen ero, pettäminen, mustasukkaisuus, narsismi parisuhteessa ym): Hintaesimerkit täällä
 • Regressiohoito hypnoosilla (lapsuus, nuoruus, menneet elämät): Katso esimerkkejä hinnoista täältä
 • NLP-perustekniikat haltuun -yksilövalmennus: Katso esimerkkejä hinnoista täältä
 • Yrittäjyys ja johtaminen: Katso hypnoosia, NLP:ä ja muita terapeuttisia/valmennuksellisia menetelmiä sisältävät johtajan coachaus- ja yrittäjän mentorointipakettihintaesimerkit täältä
 • Taloussparraus / Business coachaus (ilman hypnoterapiaa): Pyydä tarjous suoraan minulta ([email protected])
 • Hallitusjänenyys (ilman hypnoterapiaa): Pyydä tarjous suoraan minulta ([email protected])
Etkö löytänyt sinulle sopivaa hypnoosihoito-, NLP- tai valmennuspakettia? Ota suoraan yhteyttä minuun, niin annan sinulle tarjouksen:  [email protected]
 

Yleinen NLP-koulutus sinulle, joka haluat oppia NLP-tekniikoita

Kun haluat oppia NLP-tekniikoita laaja-alaisesti yleisellä tasolla (ilman omaa varsinaista tavoitettasi), koulutan sinua NLP-menetelmien osaajaksi.
 
NLP Practitioner- ja NLP Master Practitioner-ryhmävalmennusten lisäksi koulutan NLP:ä yksilöllisesti henkilökohtaisissa tapaamisissa valmennusasiakkaani kanssa.

Kysy tarjous NLP-koulutuksesta sinulle ja/tai ystävällesi / tiimillesi: [email protected]

COACHING- ja NLP-VALMENNUS -tuntihinta

Lue edellä mainitut esimerkkipakettien hinnat NLP-valmennuksiin ja coachaukseen eri aihealueisiin liittyen.

Kanta-asiakkaana sinun on mahdollista sopia kanssani myös yksittäisiä lyhyitäkin valmennushetkiä tuntihintapohjaisesti. Varaa minulta kaipaamasi rentoutus- tai buustaushetki vaikkapa hektisen työpäiväsi tai kiireisen lapsiperhearjen tasoittajaksi ja esimerkiksi tarvitessasi tukea ja innostusta ennen ensitreffejä tai tärkeää juhlaa.

Jos et vielä ole kanta-asiakkaani, kerro minulle mihin haluat apuani, niin annan sinulle tarpeidesi mukaisen tarjouksen: [email protected]

Yksilöllisen coachauksen ja NLP-valmennuksen tuntihinnat kanta-asiakkaille (sis. alv 24%):

 • Coachaus-/NLP-valmennus-kotikäynti asiakkaan luona: Tuntihinta 130 EUR/tunti (sis. matkakulut Helsinki, Espoo, Vantaa, Kauniainen, Sipoo; lue muiden alueiden matkakuluveloituksista aiemmin tällä sivulla)
 • Coachaus-/NLP-valmennus Kati Niemen kotivastaanotolla: Hinta 120 EUR/tunti
 • Coachaus-/NLP-valmennus muussa toimipaikassa: Tuntihinta 120 EUR/tunti + edullinen toimitilavuokra +  kohtuulliset matkakorvaukset
 • Coachaus-/NLP-valmennus etänä (Google Hangouts-etävastaanotto): Hinta 97 EUR/tunti
 • Coachaus-/NLP-valmennus ulkomailla tai Suomessa pääkaupunkiseudun ulkopuolella: Kysy tarjousta, niin sovitaan yhdessä miten voin auttaa sinua parhaiten ja edullisesti.

HYPNOTERAPIA: Hypnoosihoidon hinta (tuntihinnat)

Katso edellä esitetyt hypnoosihoito-pakettien esimerkkihinnat eri aiheisiin liittyen.

Kanta-asiakkaana sinun on mahdollista sopia kanssani myös yksittäisiä hypnoterapiatapaamisia tuntihintapohjaisesti. Varaa minulta kaipaamasi rentoutus- tai buustaushetki vaikkapa hektisen työpäiväsi tai kiireisen lapsiperhearjen tasoittajaksi ja esimerkiksi tarvitessasi tukea ja innostusta ennen ensitreffejä tai tärkeää juhlaa.

Jos et vielä ole kanta-asiakkaani, kerro minulle mihin haluat apuani, niin annan yksilöllisen tarjoukseni: [email protected]

Hypnoterapia-tuntihinnat kanta-asiakkaille (sis. alv 24%):

 • Hypnoterapia-kotikäynti asiakkaan luona: Hinta 150 EUR/tunti (sis. matkakulut Helsinki, Espoo, Vantaa, Kauniainen, Sipoo; lue muiden alueiden matkakuluveloituksista aiemmin tällä sivulla)
 • Hypnoterapia-tapaaminen Kati Niemen kotivastaanotolla: Hinta 140 EUR/tunti
 • Hypnoterapiaa muussa toimipaikassa: Tuntihinta 140 EUR/tunti + edullinen toimitilavuokra +  kohtuulliset matkakorvaukset
 • Hypnoterapia etänä (Google Hangouts-etävastaanotto): Hinta 117 EUR/tunti
 • Hypnoterapiaa ulkomailla tai Suomessa pääkaupunkiseudun ulkopuolella: Kysy tarjousta, niin sovitaan yhdessä miten voin auttaa sinua parhaiten ja edullisesti.

Hypnoterapia-kokemuksia: Kliininen hypnoterapeutti Kati Niemi - Pääkaupunkiseutu: Helsinki, Espoo, Kauniainen, Vantaa, Kirkkonummi, Sipoo

Minkälaista coachausta, NLP-valmennusta ja hypnoterapiaa Sinä haluat tässä elämäntilanteessasi?

Kun haluat kuulla lisää coaching-, NLP-valmennus- ja hypnoterapiapalveluistani, ota yhteyttä samantien, niin jutellaan! Mielelläni autan sinua nykyisessä elämäntilanteessasi, juuri siellä missä sinä olet. Tulen luoksesi, kun pyydät.

Lähetä minulle sähköpostia [email protected]

Kiitos mielenkiinnostasi coachingia, NLP:ä ja hypnoosia kohtaan, ja nähdään pian!

Rakkaudella,
valmentajasi Kati Niemi
Kliininen hypnoterapeutti, NLP Trainer -valmentaja, Life & Business Coach,  KTM, KHT, Tietokirjailija
[email protected]