Hypnoosihoito - Hypnoterapia - NLP valmennus - Hypnoterapeutti pääkaupunkiseudulla Kati Niemi

Hypnoterapia Espoo: Hypnoosihoito Espoossa – Hypnoterapeutti Niemi

Laita hyvä kiertoon!

Etsitkö hypnoosirentoutusta, hypnoositerapiaa tai hypnoosia hyödyntävää asiakaslähtöistä NLP-valmennusta Espoossa? Olet tullut oikeaan paikkaan! Olen Kliininen hypnoterapeutti ja NLP Trainer-valmentaja Kati Niemi Espoosta. 

Vilkaise vastaanottotiloihini (Espoon Leppävaarassa) tällä lyhyellä videolla:

Teen Espoossa myös hypnoterapia- eli hypnoosihoito- sekä NLP-valmennus-kotikäyntejä. Espoo on myös oma kotikaupunkini, ja kanta-asiakkaanani toivotan sinut lämpimästi tervetulleeksi myös omaan kotiini Espooseen (yllä oleva video kuvattu Espoon Leppävaarassa).

Onko hypnoosihoito sinulle jo tuttua?

Hypnoterapia yhdistää meille kaikille ihmisille luonnollisen hypnoosin asiakkaan tavoitteiden mukaisiin terapeuttisiin ja valmennuksellisiin menetelmiin. Tarjoan monipuolista hypnoositerapiaa mm. kotikäynneillä ja omalla kotivastaanotollani Espoossa.

Kaikki hypnoosi on itsehypnoosia eli arvokas taito, jota kannattaa kehittää ohjatusti ja sitten harjoitella myös itsenäisesti. Espoossa toimivana hypnoterapeuttina mielelläni autan sinuakin oppimaan mielentaitoja ja parhaimpia menetelmiä, joilla sinäkin pääset rentouttavaan hypnoottiseen transsitilaan aina halutessasi.

Hypnoterapiaa voi käyttää rentoutumisen ja stressinhallinnan lisäksi mm. haitallisten tapojen ja pelkojen poistoon, tavoitteiden saavuttamiseen ja monenlaisten ongelmien ratkaisuun.

Kun haluat tutustua hypnoterapiaan (hypnoositerapiaan eli hypnoosihoitoon), voit lukea esimerkiksi nämä kirjoitukseni sinulle:

Hypnoterapiassa yhdistän rentouttavaan hypnoosiin monia terapeuttisia ja valmennuksellisia elementtejä, joista voit lukea täältä:

Rentouttavaa hypnoterapiaa sinun omassa kodissa Espoossa

Täältä voit lukea hypnoositerapia- ja NLP-valmennus-palveluistani ja hinnoistani kotikäynneillä, joita teen mm. Espoossa:

Ota yhteyttä: Kliininen hypnoterapeutti ja NLP-valmentaja Kati Niemi, Espoo

Hypnoterapia-kokemuksia: Kliininen hypnoterapeutti Kati Niemi - Pääkaupunkiseutu: Helsinki, Espoo, Kauniainen, Vantaa, Kirkkonummi, Sipoo
Kliininen hypnoterapeutti, NLP-valmentaja Kati Niemi, Espoo

Lue suosituimmista hypnoositerapia- ja NLP-valmennuspaketeistani hintoineen täältä. Jos et löydä tuolla sivulla mainituista esimerkkipaketeista etsimääsi, kerro tavoitteestasi ja pyydä minulta tarjous ottamalla vaan reippaasti minuun yhteyttä samantien.

Mielelläni autan sinuakin ihanan hypnoosin pariin ja opastan sinua myös NLP-menetelmissä oman tilanteesi, tavoitteesi ja toiveidesi mukaan!

Nähdään pian!

Rakkaudella,
valmentajasi Kati
Espoolainen Kliininen hypnoterapeutti, NLP Trainer-valmentaja, Coach
[email protected]

Hypnoterapia-kotikäynnit Espoossa ja oma kotivastaanotto Espoon Leppävaarassa

 

ILMAISTA INSPIRAATIOTA

OTA YHTEYTTÄ!

UUSIMMAT

Laita hyvä kiertoon!

Mitä ajatuksia tämä artikkeli herätti sinussa?

Ilmaista inspiraatiota