Kirjailija, bloggaaja, valmentaja Kati Niemi

Kakkossijalta iloisesti aurinkoisia Juhannus- ja kesälomia kohti!

Laita hyvä kiertoon!

Juhannus koittaa vihdoin, ihanaa! ❤️ Vai… onhan sinustakin?

Ainahan se keskikesän juhlakaan ei välttämättä olekaan se toiveiden täyttymys ja tulevaa viikonloppua saattaa odottaa jopa hieman ahdistuneena…

Tämä Juhannus voi olla se pitkään kaivattu breikki, jos olet ollut jo pidempään katkeamispisteessä.

Työpaikoilla on toisinaan aistittavissa, miten jotkut yrittävät huhkia maailman valmiiksi taas Juhannukseen mennessä. Eivätkä ne työt välttämättä siltikään hellitä Juhannukseksi, jos kesälomat koittavat vasta heinä- tai elokuussa.

Tai ehkä olet päättänyt lykätä kesälomasi syksymmälle – kuten monet yrittäjät tekevät, jos kesä on kuuminta sesonkia bisneksessäkin.

Tai vaikka kokisit voivasi irtautua töistä Juhannuksen ajaksi muuten, niin kenties privaattiasiat painavat jollain tavalla mieltäsi? Joskushan se perinteinen suomalainen juhannusmökkeily ei loppujen lopuksi pääsekään rentouttamaan kokonaisvaltaisesti kehomieltä, jos runsaampi alkoholi pitää kehon haitallisella taajuudella tai puolison kanssa on kireät välit.

Pitkään kasattu monimuotoinen ylivireystila ei laukea hetkessä. Olisihan se jo liikaa vaadittu keholta ja mieleltä, joita on kenties aivan kuukausitolkulla piiskannut yhä parempiin suorituksiin töissä tai kotona, ehkä harrastuksissakin.

Juhannus ei katkaise kiirettä salamannopeasti. Keho saa ottaa aikansa totutellakseen uuteen levollisempaan moodiin.

Sinun kohdallasi toki toivon, että ehkä olet ollut jo pidempään seesteisemmässä elämänvaiheessa tai ainakin viime aikoina olet jo löytänyt yhä enemmän voimavaroja oman elämäsi selkiyttämiseksi ja itsesi ohjaamiseksi sitä entistäkin antoisampaa kesää, elämää kohti.❤️

Toivon, että sinulla on kaikesta huolimatta nyt tulevina hellepäivinä edes pieni hetki hengähdysaikaa, jonka kautta voit nähdä tulevat askeleesikin jälleen kirkkaammin. Mahdollisista stressoreista ja siitä parisuhdestatuksestakin riippumatta.

Nimittäin parhaimmillaanhan tämä tuleva Juhannus voi olla ihan parasta aikaa ladata akkuja myös vaikeassa elämäntilanteessa.

Miten sinä voimaannut tänä kesänä?

Omia voimaantumiskeinojani ovat (itsestäänselvien hypnoosin, NLP:n, Gestaltin ym terapeuttisten ja valmennuksellisten menetelmien lisäksi) kirjojen, podcastien ja musiikin kuuntelu, sekä pitkät rauhalliset kävelyt mieluiten ranta-, metsä- tai peltomaisemissa. Näillä tutuilla keinoilla aion ladata akkujani myös nyt, kun Juhannus koittaa.

Vietämme Juhannuksen mieheni vanhempien mökillä Pohjois-Karjalassa tänä vuonna ilman lapsia. Juhannuksena aion ainakin maistaa uusia perunoita ja silliä, sekä nautiskella toivottavasti jo makeiksi ehtineistä kotimaisista mansikoista ihan perusvaniljajäätelön kera.

Olemme hieman myös googlailleet, missä siellä mökkimaisemissa voisi nähdä kenties myös kokon ja hyvällä tuurilla pääsisimme ainakin vähän valssaamaan edes pieniin lavatansseihin jonkun rantakuppilan terassille. 🙂

Aion saunoa ja levätä, ihan vaan oleilla mieheni sylissä, ja annan arkikiireiden jäädä taakse. Itselläni arki ei ole fyysisesti hektistä paahtamista, mutta idearikkaan mieleni hiljentäminen on aina se minun koetinkiveni. 🙂

Millainen Juhannus tai kesäloma sinua odottaa? Miten sinä rentoudut ja voimaannut?

Juhannus-vinkkejä voimaantumiseen

Itselleni tosiaan äänikirjojen ja podcastien kuuntelu on yksi tärkeimmistä voimaantumiskeinoista. Itse en kuitenkaan (vielä!) voi tarjota sinulle omaa podcastiani kuunneltavaksi, mutta kun kaipaat voimaannuttavaa lukemista täksi juhannukseksi, poimi tänä aamuna Rakkauden (r)evoluutiossa julkaisemastani suosittujen juttujen koosteesta itseäsi kiinnostavat artikkelit blogikategorioittain. 

Ja toki kuuntele voimaannuttavia äänitteitäni, kuten tätä ilmaista rentoutusäänitettä. Myös Rakkauden (r)evoluutio-äänikirjaa voit kuunnella (englanniksi täällä), kun kaipaat vertaistukea ja näkökulmia parisuhteesi sisällön ja suunnan kirkastamiseen. Samasta aiheesta löydät myös kymmenittäin videoitani täällä.

Ennenkaikkea toivon, että et jätä itseäsi yksin tänä kesänä, vaikka lähipiirisi kanssa et niin kokisi voivasikaan voimaantua juuri tässä elämänvaiheessasi.

Ja jos et vielä nyt Juhannuksena, niin ainakin alkaneen kesän aikana voit perehtyä syvällisemmin myös itsesi kehittämisen saloihin ja siihen liittyviin tärkeisiin teemoihin, kuten alitajunta, tiedostamaton mieli, tietoinen mieli, hypnoosi, NLP, itsensä rakastaminen, itsetunto, hyvä/huono sisäinen puhe, tunnelukot, tehokkaat mielikuvaharjoitukset, jne, jne…! 

Tärkeitä aiheitahan piisaa runsain mitoin jokaisessa blogikategoriassa sekä täällä katiniemi.com-blogin että Rakkauden (r)evoluution puolella. Myös englanniksi.🙂

Ja muuten: eilen tiistaina sain ilokseni huomata, miten Rakkauden (r)evoluutiota seurataan tällä hetkellä Suomen virallisella Top10-blogilistalla: Ihmissuhteet & Häät-kategoriassa ollaan jo 2. sijalla! 🙂 

Suomen suosituimmat, luetuimmat blogit: Top10-blogilista (Juhannus - Kesä 2022)
Tämän kuvalinkin kautta löydät Suomen suosituimmat blogit (viikoittain päivittyvä luetuimpien blogien lista)

Blogiportaali Blogit.fi listaa siis Suomen suosituimmat / luetuimmat blogit, ja juuri eilen huomasin tuon nousun hienolle hopeasijalle!

Tulipa hyvä mieli ihan tavallisen tiistain alkajaisiksi! Tästä on ihanaa aloittaa iloinen Juhannus, ja antaa uusien ideoiden päästä taas valloilleen! (kunhan sen ideamieleni välillä kuitenkin hiljennänkin…!)

Kiitos siis Sinulle, lukija. 

Rakkauden (r)evoluutio-blogiahan lukee kuukausittain n. 20.000 eri lukijaa ympäri Suomea. Päivittäin saan lukijapostissa ihanaa palautetta ja arvokkaita kysymyksiä kaikenikäisiltä miehiltä ja naisilta, ja tuo tiistaiaamuinen ”palaute” oli myös aivan ihana yllätys! 

Ja itseasiassa vielä tänä aamuna, ensimmäisten blogilukijoideni huomatessa blogilista-kakkossijani, he lähettivät minulle ihania lisäkannustusviestejä 🙂  On kyllä superkivaa, kun elätte tällaisissakin käänteissä mukanani! Kiitos, kiitos, kiitos!

Lyhytkin palauteviesti kannustaa minua jatkamaan ihmisten auttamista entisestään, joten lämmin kiitos siis Sinulle, kun luet, seuraat somessa ja Blogit.fi-portaalissa, tykkäät, kommentoit, jaat ja annat palautetta! 🙂

Kaikki se merkitsee minulle enemmän kuin arvaatkaan! ❤️

Ja vielä ennen lomille lähtöä, mielelläni kuulisin juuri Sinulta: Mitä sinä haluaisit kuulla, lukea tässä elämänvaiheessasi, tänä kesänä? Lukeminenhan kannattaa aina.🙂

Elämäniloista Juhannusta ja aurinkokesää Sinulle! ❤️

Rakkaudella
valmentajasi Kati
Kliininen hypnoterapeutti, NLP Trainer-valmentaja
[email protected]

P.S. Kiitos vielä, kun kohtaat kanssani myös niillä nykyajan leiritulilla siellä somessa ja kannustat Rakkauden (r)evoluutiota myös Suomen virallisella blogilistalla, jossa laittamalla blogin seurantaan saat ensimmäisten joukossa tiedon uusimmista jutuista.❤️

ILMAISTA INSPIRAATIOTA

OTA YHTEYTTÄ!

UUSIMMAT

Laita hyvä kiertoon!

Mitä ajatuksia tämä artikkeli herätti sinussa?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Ilmaista inspiraatiota