Mielenvoima -valmennus, asiakaspalaute (Coach Kati Niemi)

Tositarinoita sisäisen puheen ja palautteen voimasta

Laita hyvä kiertoon!

Tänään ajattelin jakaa sinulle erään asiakkaani kokemuksen, jonka hän kirjoitti minulle pari päivää sitten ja antoi luvan jakaa tekstinsä sinullekin.

Ennen kuin luet tuota hänen kokemustaan, tiesitkö, miten moni tapaamani henkilö kertoo minulle toivovansa, että ”kunpa kaikki ihmiset ymmärtäisivät miten paljon he voivat johtaa mieltään, tunteitaan, elämäänsä…!”

Se on todella monen kohtaamani ihmisen toive sen jälkeen, kun he ovat itse oivaltaneet mahdollisuuksiensa maailman oman mielensä voimalla.

He alkavat yhä konkreettisemmin kokea, nähdä ja kuulla, miten niin monet ihmissuhteet paranisivat, kun kohtaisimme toisemme kirjaimellisesti avoimemmin mielin.

Parisuhteissa, työsuhteissa, ystävyyssuhteissa, vanhempi-lapsi-suhteissa, monentasoisissa naapuruussuhteissa…

Ihmiset luovat tämän maailmamme, todellisuutemme.
Ja jokainen meistä luo oman maailmankuvansa, oman todellisuutensa osan, itse.

Siitä henkilökohtaisesta maailmankuvastaan käsin kukin meistä lähestyy muita ihmisiä – pelosta tai rakkaudesta käsin.

Tiedetään jo, miten tunteet tarttuvat ja miten esimerkiksi stressi ja negatiivinen sisäinen puhe voivat aiheuttaa myös fyysisiä sairauksia, joten entä jos monitahoisemmin rakkaudellisempaan maailmaan riittääkin, kun jokainen meistä löytää rakkaudellisen maailman ensin sisältään? Itsestään, ja itseään kohtaan.

Mikä kaikki voisikaan silloin muuttua parempaa kohti sinun maailmassasi, sinun arjessasi?

Tämän blogiartikkelini inspiraationa toimi tämä eräs palaute asiakkaaltani kahden tapaamisen ja valmennussovelluksessa olevien videoiden, äänitteiden ja harjoitusten neljän viikon käytön jälkeen (kyseisen yksilöllisesti etenevän valmennusohjelman materiaalit avautuvat asteittain 10 viikon sisällä):

“Olin pitkään kyllä tiedostanut sen, että oma sisäinen puhe vaikuttaa oloon ja luo sen maailman, jossa elän. Sitä sisäistä puhetta en vain ole osannut ja saanut muutettua aiemmin. On ollut näiden ekojen viikkojen aikana ihanaa huomata miten se voi oikeasti muuttua näinkin nopeasti ja miten kaikki asiat tuntuvat erilaisilta, kun pohjatunteina ovat turvallisuus, rentous ja positiivisuus. Erilaisista stressi- ja ahdistuneisuusoireista pitkään kärsineenä olen tästä muutoksesta todella kiitollinen ja samalla ihmeissäni. Oman oloni kohennuttua olen alkanut kiinnittämään huomiota myös siihen miten juttelen läheisilleni. Etenkin lasten kanssa haluan omalta osaltani luoda heille sitä sisäistä ääntä, joka uskoo, kannustaa ja näkee mahdollisuuksia. Olen niin iloinen ja kiitollinen, että löysin sinut ja aloitin tämän projektin!”🥰

Lisää muiden kokemuksista voit lukea mm. näiltä sivuilta:

   

  Minkälaisesta sparrauksesta sinä voisit hyötyä nyt?

  Laitetaan yhdessä hyvä kiertämään!

   

  Elämän- ja mielenmuutoksiin voimaannuttaen,
  Coach Kati
  Sertifioitu Kliininen hypnoterapeutti, NLP Trainer -valmentaja
  [email protected]

  Executive Coach, KTM, KHT, Kliininen hypnoterapeutti, NLP Trainer -valmentaja, Tietokirjailija, Digiyrittäjä Kati Niemi (Business Coaching)

  Resilienssivalmennus

  Resilienssivalmennuksesta lisävoimaa tavoitteiden saavuttamiseen. Sopii johtajalle, yrittäjälle, tiimin vetäjälle tai HR-ammattilaiselle.

  ILMAISTA INSPIRAATIOTA

  OTA YHTEYTTÄ!

  UUSIMMAT

  Laita hyvä kiertoon!

  Mitä ajatuksia tämä artikkeli herätti sinussa?

  Vastaa

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Ilmaista inspiraatiota