Mieluinen työ -uravalmennus: Coach Kati Niemi

Miten löytää mieluinen työ / lisätienestejä – ja uskoa itseensä?

Laita hyvä kiertoon!

Eräs blogini lukija pyysi artikkeliani siitä miten löytää mieluinen työ tai lisätienestejä ja uskoa itseensä näiden tavoitteidensa saavuttamiseksi? Lukijani pohdinnoista innostuneena otankin tämän aiheen palloteltavaksi heti näin aamutuimaan ennen muiden töideni aloittamista!

Riippumatta siitä, tiedätkö jo unelmiesi työn taikka et, tämä kirjoitukseni on sinulle.

Mieluinen työ ja lisätienestit/-ansiot: Uravalmennus (Blogilukijan palaute)

Olennaisin kysymys olikin tuo viimeinen: Usko itseesi!

Kuten mikä tahansa hyvä muutos elämässä – bisneksessä tai privaatisti – käynnistyy aina sisältäsi. 

Vaikka sinulle tyypillisempi motivaatiotyyli olisi ”ulkoisesti motivoituva” eli ohjautuisit/motivoituisit lähtökohtaisesti enemmän ulkoisten ideoiden, kannustuksen ja positiivisten/rakentavien palautteiden kautta kuin vahvemmin ”sisäisesti motivoituva” henkilö (stereotyyppisesti mm. persoonallisuus- ja käyttäytymistyyppejä karrikoiden), silti todellinen muutos sinun omassa elämässä käynnistyy sinussa itsessäsi.

Tai muuten et löydä sitä JUURI SINULLE mieluista työtä, joka on tismalleen sinun omien arvojesi, tarpeidesi ja toiveidesi mukainen kiva duuni.

Työ, joka saa sinut liekkeihin, kuten minut tällä Instagram-videolla 🙂

Se juuri sinun itsesi näköinen, syvimpieni unelmiesi työ, josta aidosti nautit, ja josta innostut vaikkapa näin aamutuimaankin, kun joku heittää sinulle idean ikäänkuin tilauksesta palloteltavaksesi! 😉

Mutta koska tämä ensisijainen kynnyskysymys on kuitenkin yleensä se kaikista vaikein taklattava juttu tässä prosessissa, niin jätetään se nyt tämän jutun viimeiseksi ja aloitetaan helpommista!

Resilienssivalmennus, mentaalivalmennus, henkinen valmennus - Coach Kati Niemi
Yksilöllisesti etenevästä, korkeatasoisesta Hyvä, Parempi, Minä! -valmennusohjelmasta voit lukea klikkaamalla tästä kuvasta.

Aloitetaan helpommista jutuista, joilla voit edistää unelmaasi, vaikka et vielä uskoisi itseesi 🙂

Sen sisäisen luottamuksen rakentaminen on yleensä monelle vaikea prosessi, koska olemmehan rakentaneet minäkuvaamme ja itseluottamusta läpi elämän.

Hyvään – tai siihen heikompaan suuntaan.

Ja aivojemme ensisijaisena tehtävänä on pitää meidät ylipäätään hengissä tässä pelissä nimeltä elämä, joten aivosi eivät lähtökohtaisesti ohjaa sinua unelmia kohti vaan pikemminkin heiluttelevat nenäsi edessä niitä varoituskylttejä: 

 • ”Ethän vaan tuollaiseen unelmahöttöön usko!”
 • ”Älä nyt suuruudenhulluja itsestäsi kuvittele, putoat vielä korkealta ja satutat itsesi!”
 • ”Ei tuollainen työ ole kunnon ihmisen työtä vaan utopiaa, ja sinunhan pitää ensisijaisesti olla kunnon ihminen, jotta pysyt laumasi hyväksymänä ja suojassa kaikilta ison maailman vaaroilta!”
 • ”Pitäisit nyt vaan kaiken ennallaan, kun niissä asioissa sinä olet sentään selvinnyt tähänkin asti hengissä. Älä nyt riskeeraa mitään!”
 • Jne. Jne.

Tiedät kyllä, miten tämä sisäinen ”suojelijasi” droppaa unelmasi siitä mieluisasta työstä tai lisätienestien ansaitsemisesta ennen kuin ehdit laittaa tikkua ristiin asian edistämiseksi, vai mitä? 🙂

Unelmatyö, ammatinvaihdos, työpaikan vaihdos, yrittäjyys, uravalmennus - Uracoach Kati Niemi
Unelmatyö tai yrittäjyys haaveissa? Varaa ilmainen tapaaminen kanssani kuvasta klikkaamalla.

Mutta selätetään tuo sisäinen kriitikkosi myöhemmin. Senkin tarkoitus on tosissaan hyvä (teoriassa ainakin): se haluaa pitää sinut turvassa eli tuttuudessa eli vanhassa menneisyydessäsi.

Lue myös artikkelini negatiiviseen sisäiseen puheeseen liittyen.

Hyväkin muutos on pahasta.

Muutos on lähtökohtaisesti pahasta, jos aivojesi alitajuiselta automatiikalta asiaa kyselet. Voit lukea muista artikkeleista lisää alitajunnasta, tiedostamattomasta mielestä ja siitä, miksi tietoinen mieli mieluusti välillä kyseenalaistaa tiedostamattoman mielen olemassaolon ja vakuuttelee sinulle, että kaikki toimintasi on rationaalisen tietoista ja sinun pitää vain puskea enemmän tahdonvoiman avulla eteenpäin elämässäsi. 🙂

Muutos luo keholle aina stressitilan, ja siksi myös positiivinen ja toivottu muutos on kehollesi fysiologinen stressitila. Ja kun keho ja mieli ovat 100-prosenttisesti yhtä, täydessä synkronissa, niin kehon stressitila sotkee myös ajatus- ja tunnemaailmaasi.

Se positiivinen stressitila voi joskus tuntua ihanalta innostukselta ja superenergisyydeltä – juuri niin kuin toivoisit, että se sinun unelmiesi mieluinen työ sinulle toisi! 

Mutta silti sekin on stressiä, jota sinulla saattaa olla jo entisestään liikaa siitä työstä, jossa et viihdy ja johon kaipaat muutosta.

Joten ennen kuin lähdet edes mielikuvissasi kuivaharjoittelemaan sen unelmatyön luomista tai lisätienestien hankkimista, panosta stressinhallintaasi. Se auttaa sinua sekä avaamaan uusia innostavia ovia että sulkemaan niitä lannistavia työkuvioita pois elämästäsi.

Mielen rauhoittamiseen liittyen lue konkreettisista keinoista täällä, ja laita niitä stressinhallintavinkkejä toteutukseen yksi kerrallaan. 

Voit myös ladata ilmaisen rentoutusäänitteen täällä.

Ilmainen rentoutusäänite stressinhallintaan, rentoutumiseen ja resilienssin parantamiseen
Lataa ilmainen rentoutusäänite stressinhallintaan, rentoutumiseen ja resilienssin parantamiseen (Klikkaa kuvasta)

Ja jos rentoutuminen tuntuu sinusta vaikealta tai stressitaso ei ota laskeakseen, kerro tilanteestasi minulle tarkemmin ja varaa ilmainen tapaaminen kanssani täällä kuullaksesi miten yksilöllisesti etenevä, korkeatasoinen monimuotovalmennusohjelmani voi auttaa sinua tässä ensimmäisessä askeleessa (ja toki tämän perusasian haltuunoton jälkeisissäkin stepeissä).

Konkreettiset seuraavat askeleet, kun se uusi mieluinen työ tai lisätienestit ovat toiveissasi:

Edes supervankka itseluottamus tai pelkkä unelmien manifestointi ja mielen rentouttaminen eivät tietenkään tipauttele tavoitteitasi taivaasta suoraan eteesi kuin hopeatarjottimella, vaan sitten on otettava myös se lusikka tai kynä kauniiseen käteen ja laitettava sitä tikkua ristiin ihan konkreettisesti!

Kerro headhuntereille, millainen on se unelmiesi mieluinen työ, josta tosissasi sytyt!

Jos unelmasi on jo kirkas, uuden työn löydät niiden nettityöpaikkasivustojen lisäksi myös niin, että ilmoitat kaikille mahdollisille headhunting-toimistoille omat tietosi ja lataat heidän systeemeihin oman päivitetyn CV:n ja avoimen hakemuksesi

Headhuntereiden työhän helpottuu, mitä aktiivisemmin tarjoat osaamistasi heille, joten he varmasti mieluusti kuulevat, minkälaisesta työstä sinä sytyt! 

Unelmatyö, ammatinvaihdos, työpaikan vaihdos, yrittäjyys, uravalmennus - Uracoach Kati Niemi
Unelmatyö tai yrittäjyys haaveissa? Varaa ilmainen tapaaminen kanssani kuvasta klikkaamalla.

Joskus olen huomannut varsinkin nuorempien uraansa rakentavien henkilöiden kohdalla, että heitä jännittää ottaa yhteyttä headhuntereihin. Ikäänkuin headhunterit olisivat vain senior-johtajille ja ikäänkuin työnhakijan pitäisi vain passiivisesti odotella, josko joku headhunter joskus ottaisi minuunkin yhteyttä.

Headhunterit haluavat sinunkin olevan aktiivinen, koska mitenkäs he muuten sinusta ja sinun uramuutostoiveistasi koskaan kuulisivatkaan.

Joskus taas vanhemmat urallaan kokeneet konkarit ovat samassa työpaikassa pitkään oltuaan menettäneet uskonsa siihen, että he voisivat enää ketään headhunteria edes kiinnostaa. He saattavat ajatella, että se headhunter-juna meni jo heidän osaltaan, jos he eivät ”ajoissa” luoneet uraansa aktiivisemmin.

Mitä pidempään olet pysynyt urasi suhteen passiivisena, sitä vahvemmin kannustan sinua nyt ryhtymään tuumasta toimeen!

Jos siis tiedät, mikä se sinulle mieluinen työ voisi olla, niin nyt vaan laita samantien se sinun CV kuntoon ja googlaa headhunter-toimistot läpi!

Ja kun kaipaat CV-sparrausapua ja lisää itseluottamusta sekä tähän avoimeen hakuun että niihin tuleviin työpaikkahaastatteluihin, anna minun auttaa!

Executive Coach, Hypnoterapeutti, NLP-valmentaja Kati Niemi

Aikoinaan olen mm. johtanut 140+ hengen asiantuntijaorganisaatiota, rekrytoinut ja coachannut myös senior johtajia sekä ollut mm. pörssiyhtiön johtoryhmässä ja hallitustyössä mukana. Ja kuten voit kuvitella, kansainvälisissä kasvuyhtiöissä riittää vauhtia ja vipinää myös HR-puolella, eli olen onnekseni saanut rekrytoida ja johtaa ihmisiä sekä luotsata isojakin projekteja. Veikkaankin, että minulla saattaisi olla sinulle jotain annettavaa sinunkin urakuvioihisi tai konkreettisiinkin työpaikkahaasteisiin liittyen 😉  Riittää, kun kerrot minulle, missä kaipaat apua, niin jutellaan!  

Rakastan kaikenikäisten, eri taustaisten ihmisten sparrailua ja inspiroimista, ja olen tehnyt sitä vuosien ajan jo ennen yrittäjäksi ryhtymistä. Tämä on se minun uraunelmieni mukainen, minulle mieluinen työ, joten anna minun auttaa sinuakin löytämään omasi! 🙂

Jos se sinulle mieluinen työ ja ura-unelmasi on kirkas ja tiedät haluavasi yrittäjäksi:

Koska itselläni on johtaja-, yrittäjä- ja hallitustaustaa, minä luonnollisesti valmennan monia johtajia, jotka haaveilevat samankaltaisesta uramuutoksesta kuin itse toteutin omassa elämässäni eli yrittäjyydestä.

Jos tiedät haluavasi yrittäjäksi, ja tiedät alankin, voit aloittaa yrittäjyytesi osa-aikaisesti palkkatyön ohella.

Vaikka jotkut kehottavat unelmiin uskomisen lisäksi ”ottamaan hyppy tuntemattomaan”, minä en kannusta siihen, ellei sinulla ole todella tukalat oltavat nykyisessä työpaikassasi.

Sillä ”tuntemattomaan hyppääminen” on jo alitajuisesti pelottava asia eli aivan turha stressitekijä sinulle tässä elämänvaiheessa, jossa muutos on jo ovella. Todennäköisesti sinulla on jo tarpeeksi ristiriitaisia tunteita ja ajatuksia uravaihdokseesi liittyen kehossasi kierroksia lisäämässä, joten voimme ottaa uusia ura-askelia ihan rauhallisestikin, harkitusti yksi kerrallaan.

Turvallisesti. Silti säntillisen määrätietoisesti unelmaasi edistäen.

Voit esimerkiksi perustaa osakeyhtiön tällä samalla sekunnilla (se ei oikeasti vie kuin muutaman minuutin!), jos sinulla on jo tiedossasi ensimmäisiä hankintoja, joita tiedät tarvitsevasi myös osa-aikaisen yrittäjyytesi alkutaipaleella. Jos emmit osakeyhtiön ja toiminimen tai kevytyrittäjyyden välillä, varaa kanssani business coaching-tapaaminen, niin selvennän sinulle, mitkä vaihtoehdot olisivat oikeasti sinulle parhaat pidemmän päälle ja miksi. Älä mene sieltä mistä aita on matalin, koska oikeasti myös sen osakeyhtiön perustaminen ja hallinto on superhelppoa ja halpaa. (Trust me!)

Toki osakeyhtiönkään perustamisen kanssa ei ole kiire, jos uraunelmasi on vielä hetken piirustuspöydällä. 🙂  Siinä tapauksessa voimme yhdessä kanssasi kirkastaa tulevan tahtotilasi siitä, miltä sinun yrittäjyytesi voisi näyttää.

Älä jumita lapsuudessa tai myöhemminkin aikuisuudessa näkemissäsi (kuvittelemissasi) yrittäjyysmielikuvissa, jotka todennäköisesti vain ruokkivat pelkojasi – muutenhan olisit todennäköisesti jo tehnyt tämän uramuuvisi aikaisemmin.

Yrittäjyyttä on joka lähtöön, ja monet aloittavat osa-aikaisesti työn ohella oman firmansa pyörittämisen. Osa-aikaisen yrittäjyyden ja täysipäiväisen palkkatyön yhdistämisessä olennaista on jälleen se stressinhallinta sekä ihan konkreettinenkin ajanhallinta, jotta et uuvuta itseäsi ennen kuin yrityksesi lähti edes lentoon vielä kunnolla!

Unelmatyö, ammatinvaihdos, työpaikan vaihdos, yrittäjyys, uravalmennus - Uracoach Kati Niemi
Unelmatyö tai yrittäjyys haaveissa? Varaa ilmainen tapaaminen kanssani kuvasta klikkaamalla.

Vaikka unelmiesi ja arvojesi mukainen, sinulle mieluinen työ kutsuu sinua jo vahvasti, muista ennen irtisanoutumista...

Usein työpaikkaa vaihdetaan ”lennossa” samantien, kun vaikkapa se headhunter on löytänyt sinulle uuden kivan työn ja olet allekirjoittanut työsopimuksen. 

Mutta jos palkkatyön sijaan sinua kutkuttaa ajatus yrittäjyydestä, muistathan, että voit valmistella yrittäjyyspolkusi erittäin pitkälle ennen kuin kävelet sen esihenkilösi luo innoissasi ilmoittamaan irtisanoutumisestasi.

Olitpa ryhtymässä yrittäjäksi tai myös silloin, jos et ole varma, mitä haluat (palkka)työksesi tehdä, sinun kannattaa hyödyntää lakisääteiset oikeutesi sopivan mietintäajan saamiseksi:

 • Voit hakea opintovapaata uuden ammattisi opiskeluun tai vaikkapa yrittäjyyden perusasioiden opiskeluun (Yrittäjyyden ammattitutkinto, jossa teet näytöt omassa yrityksessäsi).
 • Voit hakea vuorottelu- tai virkavapaata.

Joskus opinnot pohjustavat jo oikeaksi tietämääsi uramuutosta, joskus opintojesi myötä oivallat, että haaveilemasi ammatti ei ehkä olekaan sinulle sopiva tai se ei jostain muusta syystä sinua enää vaan houkuttele.

Joskus ruoho on todellakin vihreämpää uravaihdoksen toisella puolella, joskus vain harhakuvitelmia.

Ennen kuin irtisanoudut pelkkien mielikuviesi pohjalta, suosittelen siis tutkimaan asiaa ja perehtymään mahdollisuuksiisi konkreettisemmin.

Jos ajattelet, että sinulla ei ole varaa opinto-, vuorottelu- tai virkavapaaseen, jolloin saat vain osan nykyisestä palkkasummastasi valtion tukemana, niin mikä on vaihtoehtoiskustannuksesi siitä, että uuvutat tai tylsistytät itsesi nykyisessä työssäsi?

Sallitko itsesi tehdä myös vääriä päätöksiä vaikkapa sen suhteen, että otat opintovapaata, jonka myötä huomaatkin, että haluat pysyä vanhassa duunissasi?

Katuisitko enemmän sitä, että yritit ja kokeilit kuin että jumitat vanhassa tutussa vain sen näennäisen turvallisuuden tunteen vuoksi?

Jos unelmasi ovat vasta unelmia eivätkä selkeitä tavoitteita, joita voisit edistää näin konkreettisesti...

Jotkut ajattelevat, että he voivat ryhtyä tuumasta toimeen vasta, kun he tismalleen tietävät, mitä he haluavat tai miten he sen tavoitteensa saavuttavat.

Unelmat eivät kuitenkaan toteudu pelkästään pilvilinnoissa parempaa hetkeä päivystämällä ja paperilla ideoitaan pyöritellen.

Olen 99,99% varma siitä, että sinun tämänhetkinen unelmasi ei tule kuitenkaan toteutumaan sellaisena kuin sen nyt haaveilet. Koska sinä pystyt haaveilemaan tulevaisuudesta vain menneisyyden kokemustesi kautta.

Olennaista on siis saada uusia kokemuksia, jotta näkökykysi tarkentuu ja pääset jälleen askeleen edemmäs sitä hetkeä, kun todella alat ottamaan useita askelia tiuhempaan tahtiin.

Sen sijaan siis että märehdit päivä-, viikko- ja kuukausitolkulla (jopa vuosia!) sitä, että ”mitä tekisin isona”, edistä edes sitä orastavaa unelmaasi ja kokeile.

Lue siitä aiheesta kirja, kuuntele podcastia tai ala seuraamaan kyseistä työtä tekeviä ihmisiä somessa. Anna mielellesi ravintoa ko. aiheeseen liittyen kaikin tavoin.

Ilmoittaudu harrastusryhmään, jossa voit harjoitella sitä, mitä ehkä voisit joskus tehdä työksesi. Tee jokin verkkokurssi, joka liittyy aiheeseen edes pienen siivun verran.

Jos haaveilet yrittäjyydestä ”kunhan sinulla olisi edes jokin hyvä idea”, opiskele sitä mitä yrittäjyys on ja lue muiden yrittäjien tarinoista. Niistä kuulet tuon 99,99%-asian, josta sinulle äsken kerroin 😉  

Esimerkiksi taito, jota jokainen yrittäjä varmasti tarvitsee ainakin jossain määrin, vaikka ulkoistaisikin kaiken mahdollisen ja keskittyisi omaan ydinosaamiseensa ja intohimoonsa, on markkinointi ja myynti. Voit aloittaa siis yrittäjyytesi pohjustamisen vaikkapa perehtymällä nykyaikaisen markkinoinnin moniin muotoihin, vaikka et vielä uramuuvia tekisikään. (kun esimerkiksi haluat oppia sisältömarkkinointia, kumppanuusmarkkinointi, bloggaamista, Google SEO-hakukoneoptimointia, niissäkin sparraan sinua supermielelläni!)

Jos et usko, että sinusta on saavuttamaan unelmasi, lue enemmän muiden onnistumistarinoita ja mallita niitä ihmisiä, jotka jo elävät sellaista unelmaa, josta sinä haaveilet.

Sinä joka tapauksessa alitajuisesti jatkuvasti mallita muita ihmisiä – olethan ihminen eli laumaeläin – joten tee sitä tietoisemmin, ratkaisukeskeisemmin oman tavoitteesi edistämiseksi.

Jos sinulla ei ole uraunelmaa, mutta haluaisit löytää unelmatyösi ja todellisen kutsumuksesi:

Jos et yhtään tiedä, mistä voisit edes haaveilla, tarkkaile tuntemuksiasi ihan tavallisissa arkisissa hetkissä: 

 • Mistä nautit?
 • Mistä innostut?
 • Mihin jaksat keskittyä?
 • Milloin aika unohtuu, kun uppoudut johonkin kivaan hommaan?
 • Mitä tekisit, vaikka et saisi siitä palkkaa?
 • Mitä olisit valmis opiskelemaan, vaikka tuntisit olevasi siinä umpisurkea aluksi? (sillä uutta aloittaessa todennäköisesti olet huonompi kuin haluaisit olla!)

Itsetuntemus ja itseluottamus - niiden pohjalta löydät sen unelmasi, joka on sinulle se haaveilemasi mieluinen työ!

Arvojesi mukainen, sinua inspiroiva työ perustuu siihen, että ensin tiedät omat arvosi ja ne arkiset, pienetkin asiat, joista todella nautit.

Ja kun tiedät nämä eli itsetuntemuksesi alkaa olla kohtuullisissa kantimissa, sitten sinun tulee ”vain” sallia nuo asiat elämääsi.

Tämä hyvän salliminen itselle ja oman elämän johtamisen salliminen itselle voivat olla kivuliaita prosesseja. 

Hyvän salliminen itsellesi ja itseensä luottaminen pohjautuvat minäkuvaasi, joka on muotoutunut elämänkokemustesi kautta ja kohtaamiesi ihmisten – peilien – kautta. Jos minäkuvasi on heikko, et lähde rohkeasti hakemaan uusia korjaavia kokemuksia, jolloin et myöskään saa onnistumisten kautta vahvistettua sitä minäkuvaasi.

Alitajuisesti, turvallisuushakuisesti haluamme pitää huonostakin minäkuvastamme kiinni, vaikka se olisi se ensisijainen este kaikelle uuden hyvän saavuttamiselle. Mutta silti sinäkin voit oppia kehittämään minäkuvaasi ja vahvistamaan itseluottamustasi. Monipuolisen mindshiftauksen keinoin luot itseäsi ja unelmiasi uudelleen.

Uuden luominen edellyttää vanhoista ajatus-, tunne- ja toimintamalleista luopumista osittain tai ainakin niiden hienosäätämistä, jotta koko alitajuinen automatiikkasi ohjaa sinua unelmiasi kohti yhä vankemmin.

Päivinä, jolloin kukaan muu ei kannusta sinua eikä usko sinuun.

Päivinä, jolloin sinäkin menetät uskosi itseesi.

Ja silti jatkat unelmasi edistämistä, omat epäilyksesi yhä uudelleen voittaen.

Hyvä elämä ei ole onnenkantamoinen, jonka joku muu tarjoilee sinulle.

Sinä luot kattauksesi ottamalla sen lusikan kauniiseen käteesi nyt, vai mitä? 🙂

I know, eihän se helppoa läheskään aina ole.

Mutta se on sen arvoista.

Ja kun itse alat uskoa siihen, että sinä olet kaiken hyvän arvoinen, silloin alkaa tapahtua!

Unelmatyö, ammatinvaihdos, työpaikan vaihdos, yrittäjyys, uravalmennus - Uracoach Kati Niemi
Unelmatyö tai yrittäjyys haaveissa? Varaa ilmainen tapaaminen kanssani kuvasta klikkaamalla.

Kuten voit minun lyhyestä CV:stä huomata, minäkin olen tehnyt monenlaisia juttuja. Palkkatöiden ohella joskus ”hustlaten”, joskus uusia asioita vuositolkulla töiden rinnalla opiskellen. Hiljalleen eri tavoin kaikkea kokemaani hyödyntäen, ja lopulta näin business+private coachin ja mm. hypnoterapeutin roolissa kaikkea kokemaani aina asiakaskohtaisiksi palveluiksi paketoiden. Nauttien työelämäni monimuotoisuudesta, josta myös asiakkaani ovat päässeet nauttimaan ja hyötymään.

Kannustan sinua kokeilemaan kaikkea, mikä vähänkään kiinnostaa sinua. Silloin lopulta luot itsellesi elämän, josta todella nautit. Mikä olisi se sinulle mieluinen työ, jos räätälöisit sen itsellesi tavalla, jota kukaan muu ei edes oikeastaan voisi jäljitellä?

Sillä sinä olet uniikki.

Ja sinun kokemustaustasi ja taitokokoelmasi on uniikki, vaikka et sitä vielä uskoisi.

Ja jos et usko, niin anna minun valaa uskoa sinuun.

Sillä oikeastikin: minä jo uskon sinuun. Siihen koko potentiaaliisi, josta et vielä ole edes tietoinen. Kaikkeen siihen hyvään, jota et ole vielä uskaltanut sallia itsellesi.

Se kaikki odottaa sinua jo.

Arvojesi mukaisiin muutoksiin motivoiden,

Coach Kati

Kliininen hypnoterapeutti, NLP Trainer -valmentaja, KTM, KHT
[email protected]

P.S. Viikko tämän artikkelin kirjoittamisen jälkeen toinen lukija kysyi hieman samasta teemasta, minkä pohjalta vastasin hänelle tällä videolla Rakkauden (r)evoluution YouTube-kanavalla:

ILMAISTA INSPIRAATIOTA

OTA YHTEYTTÄ!

UUSIMMAT

Laita hyvä kiertoon!

Mitä ajatuksia tämä artikkeli herätti sinussa?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Ilmaista inspiraatiota