Executive Coach, Toimitusjohtaja, Hallitusammattilainen Kati Niemi

Kiitos sinun äänesi: Osuuspankin edustajisto kutsuu minua nyt!

Laita hyvä kiertoon!

Osuuspankin edustajiston vaalitulos on nyt tänään perjantaina 2.12.2022 julkistettu, ja ilolla saan nyt kertoa, että minut valittiin Uudenmaan OP-edustajistoon Helsingin vaalipiiristä!

Lämmin kiitos sinulle, äänestäjäni, tästä todella arvokkaasta kannatuksestasi näissä vaaleissa, ja siitä kaikesta muustakin kannustuksestasi seurata omia unelmiani myös tämänkaltaisen vaikuttajatyön parissa! Tämä on yksi minulle tärkeä tapa toteuttaa arvojeni mukaista elämää ja luoda hyvinvointia yhteiskuntaan myös tätä kautta.

Pankkimaailmassahan ei ole kyse pelkästä rahasta tai numeroista, vaikka toki mm. tilinpäätöksen vahvistaminen on yksi niistä OP-Edustajiston tärkeistä tehtävistä. Mutta vastuullisella pankkitoiminnallahan on ylipäätään erittäin merkittävä vaikutus meidän jokaisen yksilön, kotitalouden ja yritystenkin hyvinvointiin. Ja monet näistä asioista korostuu nimenomaan tällaisena epävarmuuden aikana. Näistä teemoista kirjoitin tässä artikkelissani:

OP-edustajistoon valittiin 100 edustajaa (ks. valitut edustajat täällä) yhteensä 520 ehdokkaasta, joista monet näyttävät olevan mukana politiikassa tai muussa yhteiskunnallisessa järjestö- ja vaikuttajatyössä. Odotankin innolla, että pääsen tutustumaan moniin Uudenmaan alueen aktiivisiin vaikuttajiin ja oppimaan uutta myös heidän kanssaan tälläkin tavalla.

Yhteensä näissä OP-Uusimaan edustajiston vaaleissa annettiin 15.189 ääntä, ja olenkin todella kiitollinen jokaisesta saamastani äänestä! Miten sopivasti sattuikaan, että äänimääräni 77 ääntä oli tismalleen oman ”onnennumeroni” 7 muotoinen 😉

Jokaisesta äänestä olen todella kiitollinen! Jokaikinen ääni tuntuu superhyvältä, koska tiedän, että yksikään ääni ei ollut vain numero muiden joukossa, vaan jokaisen äänen takana on aito ihminen.

Sinä.

Kiittäen ja tulevaa vuotta innolla odottaen,
Coach Kati
Mindshifting MOMENTUM Oy

ILMAISTA INSPIRAATIOTA

OTA YHTEYTTÄ!

UUSIMMAT

Laita hyvä kiertoon!

Mitä ajatuksia tämä artikkeli herätti sinussa?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Ilmaista inspiraatiota