Instagram-joulukalenteri

Inspiroiva viikko jälleen takana ja joulu jo ovella!

Laita hyvä kiertoon!

Joulu on jo miltei ovella, ja halusin toivottaa sinullekin, hyvä blogini lukija, ihanan joulun toivotukset nyt ennen kuin aloitan pidemmän joululomani perheeni kanssa.

Ilmainen rentoutusäänite stressinhallintaan, rentoutumiseen ja resilienssin parantamiseen
Lataa ilmainen rentoutusäänite tästä kuvasta klikkaamalla.

Jään ensi viikolla pitkälle lomalle, mutta tällä välin voit hyvin lisätä mielenrauhaasi vaikkapa kuuntelemalla tuota yllä olevaa ilmaista rentoutusäänitettä, jonka saat ladattua itsellesi täältä.

Eilen lähetin jo hyvän joulun toivotukset kaikille viikottaisten inspiraatioviestieni vastaanottajille, sillä nuo torstaiviestinikin jäävät nyt kuukauden tauolle. Jos et vielä ollut saanut minulta näitä motivoivia mindshifting-viestejä, niin kommentoi tähän alle tai laita minulle privaattiviestiä.💜

Tällä viikolla ohjelmassani on ollut muun muassa:

JYTY-hyvinvointi-webinaari: Resilienssi - Mieli muutoksessa (Coach Kati Niemi)

  • resilienssivalmennusta JYTY-liiton jäsenille (jos et ehtinyt mukaan livenä, niin käythän katsomassa sen tallenteen JYTYn YouTubesta, jonne pääsevät myös ei-JYTYläiset!)
  • rentoutusohjausta espoolaisen kuntosalin Levelsin työntekijöille

Rentoutushetki Levels-kuntosalilla (Levels Leppävaara, Espoo)

On kyllä mahtavaa, miten pikkujouluissakin nykyään otetaan ohjelmaan mukaan muutakin kuin niitä perinteisempiä syöminkejä ja juominkeja, vai mitä? Ainakin kuntosaleilla! 😉

Viime päivinä olen tavannut myös monia asiakkaitani viimeistä kertaa tämän vuoden puolella, ja on ollut kyllä ihanaa katsoa yhdessä välillä myös taaksepäin huomataksemme sen muutosmatkan, joka on jo ehditty kulkea.

Viime viikon päätteeksi ennen omiin pikkujouluihini lähtöä otin tämän spontaanin videon siitä, miten paljon asiakkaideni inspiroivat elämänmuutokset inspiroivat asiakkaan itsensä ja hänen läheistensä lisäksi kyllä minuakin!

On aivan ihanaa saada kulkea toisen ihmisen rinnalla ja omalta osaltani auttaa häntä saavuttamaan tavoitteensa. Ja välillä myös tosi liikuttavaa, kuten tuolla videolla sattui nyt käymään 😉

Kun havaitsee tapahtuneen muutoksen tunnetilassa, ajatusmalleissa ja pienissä tai suuremmissakin toimintatavoissa (ja sitä kautta mm. ihmissuhteissa tai työelämässä), niin se on kyllä aivan valtavan energisoivaa henkilön itsensä lisäksi myös jokaiselle hänen muutosmatkaansa seuraavalle. Myös siis minulle, kun saan kulkea siinä rinnalla näin terapeutin ja valmentajan roolissani.

Elämän suunta - Uusi elämänmuutos: Hypnoterapia (hypnoosi + terapia)
Eräs hypnoterapia-asiakaspalaute: "Tämä terapia on se, mitä olen odottanut. Elämäni on saanut uuden suunnan!" Lue lisää palautteita tästä kuvasta klikkaamalla.

Nautin niin paljon tästä työstäni, jota saan tehdä. Kiitos, kun saan työskennellä yhdessä teidän ihanien asiakkaideni kanssa ja toteuttaa omaa tarkoitustani tässä tavallaan arkisessa ja silti niin uniikin erityislaatuisessa työssäni.

Olen kiitollinen myös kaikesta arvokkaasta palautteestanne, joka kannustaa minuakin jatkamaan tätä omien arvojeni mukaista elämää myös työssäni. Tässä yksi tuore saamani viesti, jonka voimin mieluusti itsekin lähden pian joululomalle ja palaan jälleen tammikuussa tänne ”sorvin ääreen”:

"Kiitos kaikesta, Kati! Olet antanut paljon ja auttanut tuntemaan, että en ole ihan yksin kaiken sen kanssa mitä sydämessäni ja mielessäni liikkuu. Kiitokset koko sydämestäni ja voimia sulle jatkamaan sitä mihin olet luotu."

Asiakaspalaute

Muistathan myös sinä pysähtyä välillä katsomaan taaksepäin tätä vuotta 2022 ja annat ainakin itse itsellesi palautetta siitä, kun elät omien arvojesi mukaista elämää niiden mahdollisten haasteidenkin keskellä?

Me siis tapaamme muun muassa ”Torstai on toivoa täynnä”-inspiraatioviestieni osalta sähköpostitse seuraavan kerran tammikuun puolivälissä. 

On kyllä hassua, miten tämä vuosi on taas hujahtanut näin nopeasti, vai mitä!

Ensi viikolle löytyy vielä pari viimeistä tapaamisaikaa, jos haluat sparrailla kanssani ennen tammikuun puoliväliä. Voit varata ajan itsellesi sopivaan hetkeen ensi viikolle tai tammikuun loppupuoliskolle täällä.

Tammikuun puolivälissä aloitan aktiivisen työskentelyn aikaisemmissa valmennusohjelmissa mukana olevien lisäksi myös uuden resilienssivalmennus-ryhmän kanssa, ja siksi tammikuullekin on enää vain muutamia vapaita yksittäisaikoja varattavissa. Toimithan siis pian, kun haluat tavata kanssani tässä vuodenvaihteen tienoilla.

Resilienssivalmennus Mindshifting MOMENTUM - Coach Kati Niemi
Tutustu Mindshifting MOMENTUMin Resilienssivalmennukseen tästä kuvasta klikkaamalla.

Vielä ehdit mukaan myös tuohon tammikuiseen uuteen resilienssivalmennukseen eli siinä tapauksessa laita minulle pikaisesti viestiä, niin katsotaan miten parhaalla mahdollisella tavalla hyödyt tuosta yksilöllisesti etenevästä monimuotovalmennuksesta. 

Tosi mielelläni opastan sinua monipuolisten mindshifting-metodien äärelle omien tavoitteidesi saavuttamiseksi ensi vuonna!

Vuodesta 2022 vuoteen 2023

Toivon, että tämä päättyvä vuosi on ollut sinulle hyvä ja rentouttava – tai ainakin antoisan oivalluttava, jotta olet entistä voimaantuneempi luomaan ensi vuodesta itsellesi mainion!

Kun haluat varmistaa hyvän startin tulevaan vuoteen, olet lämpimästi tervetullut mukaan valmennusohjelmiini, joissa yhdistyy monimuotoisen mindshifting-verkkovalmennuksen ja live-/etätapaamisten hyödyt yksilöllisen tarpeen pohjalta kaikista parhaiten:

Jos taas sinulla on ajankohtaisinta nyt parisuhteen parantaminen, niin siihen liittyen katso tämä videoni ensin 😉

Millä mielin sinä odotat Uutta Vuotta 2023?

Toivotan sinulle antoisaa joulun aikaa ja vuodenvaihdetta!

Mainioon vuoteen 2023 voimaannuttaen

Coach Kati
Kliininen hypnoterapeutti, NLP Trainer -valmentaja
[email protected]

P.S. Huomasithan jo Rakkauden (r)evoluution joulukalenterin Instagramissa? Siellä avautuu uusi luukku perinteisen joulukalenterin tapaan joka aamu aattoon asti! 🙂

Instagram-joulukalenteri

ILMAISTA INSPIRAATIOTA

OTA YHTEYTTÄ!

UUSIMMAT

Laita hyvä kiertoon!

Mitä ajatuksia tämä artikkeli herätti sinussa?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Ilmaista inspiraatiota