Kirja vaikeasta päätöksenteosta ja itsensäjohtamisesta yksityiselämässä

Ystävänpäiväarvonta Rakkauden (r)evoluution 4-vuotispäivänä

Laita hyvä kiertoon!

Tasan neljä vuotta sitten Ystävänpäivänä oli todellinen juhlapäivä, kun julkaistiin monen kokeneenkin päättäjän ja itsensäjohtajan elämän vaikeinta päätöksentekoa käsittelevä tietokirjani Rakkauden (r)evoluutio – Parempi parisuhde vai erinomainen ero?

Kirjan julkkaripäivänä oli hymy herkässä – kuten edelleenkin joka päivä, kun Rakkauden (r)evoluutio saa koskettaa yhä uusia yksilöitä erilaisissa elämäntilanteissa ❤️ ilokseni ympäri maailmaa:

Positiivinen parisuhdekirja-erokirja
Kokeneimpienkin johtajien vaikeinta päätöksentekoa monista näkökulmista käsittelevä positiivinen ja ratkaisukeskeinen kirja ensikertaa kirjailijan hyppysissä sai hymyn huulille! (Art House Kustannus 2019)

Suomenkielinen kirjahan löytyy kirjastoista, kivijalka- ja nettikirjakaupoista sekä ekirjapalveluista, mutta se löytyy myös englanninkielisenä äänikirjana (mm. Google Playssä, Audiblessa +muissa äänikirjapalveluissa) sekä englanninkielisenä paperi-/ekirjana Amazonista (+erillinen harjoituskirja).

Iloitsin myös, kun vastikään TV:ssäkin esiintynyt kulttuurihistorioitsija, kirjailija, FT Henna Karppinen-Kummunmäki viittasi kirjaani omassa tietokirjassaan Sydänsurujen historia. Rakkauden (r)evoluutio sai koskettaa tutkijaakin. Upeaa, kiitos! ❤️

Päätöksenteon monia näkökulmia läpikäyvä ratkaisukeskeinen tietokirjani perustui 2 vuoden ajan haastattelemieni miesten ja naisten ”sydänsurujen historiaan”. Osa heistä oli onnellisissa, osa onnettomissa suhteissa.

Rakkauden tai sydänsurujen suuruus ei mittaa suhteen muotoa tai kestoa, ja kukin löytää omat keinonsa selkiyttää rakkauselämänsä paremmat askeleet. Osa haastatelluista kertoikin eroistaan, osa myös rakkaustarinoista, jotka yhä tänäkin päivänä ovat voimissaan.

Valmennan asiakkaitani monenlaisissa elämänmuutoksissa, ja kyllä edelleenkin näkemykseni on se, että avioeropäätös on monelle se elämän vaikein päätös, vaikka olisi kuinka kokenut päätöksentekijä ja taitava itsensäjohtamisessa esimerkiksi työelämässään.

Kirja vaikeasta päätöksenteosta ja itsensäjohtamisesta yksityiselämässä
Tutustu yksityiselämän vaikeaa päätöksentekoa ja itsensäjohtamista käsittelevään Rakkauden (r)evoluutio -kirjaan tästä kuvalinkistä. Saatavilla suomeksi ja englanniksi (äänikirja, ekirja, painettu kirja).

Jos sinä olet jo lukenut kirjan, kenelle haluaisit lahjoittaa sen?

Ystävänpäivän ja Rakkauden (r)evoluution vuosipäivän kunniaksi arvon 3 kirjaa Rakkauden (r)evoluution Instagram- ja Facebook-seuraajille tänään 14.2. Onnettaren suosiessa sinua, voit valita suomen- tai englanninkielisen kirjan. Tervetuloa osallistumaan arvontaan Rakkauden (r)evoluution somessa!

Elämäniloista Ystävänpäivää sinulle! 

Rakkaudella voimaannuttaen

Coach Kati
Kliininen hypnoterapeutti, NLP Trainer -valmentaja
[email protected]

Executive Coach, KTM, KHT, Kliininen hypnoterapeutti, NLP Trainer -valmentaja, Tietokirjailija, Digiyrittäjä Kati Niemi (Business Coaching)

Resilienssivalmennus

Resilienssivalmennuksesta lisävoimaa tavoitteiden saavuttamiseen. Sopii johtajalle, yrittäjälle, tiimin vetäjälle tai HR-ammattilaiselle.

ILMAISTA INSPIRAATIOTA

OTA YHTEYTTÄ!

UUSIMMAT

Laita hyvä kiertoon!

Mitä ajatuksia tämä artikkeli herätti sinussa?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Ilmaista inspiraatiota