Voimaannuttava hypnoosiäänite irtipäästämiseen ja voimavarojen vahvistamiseen

Tervetuloa voimaantumaan!

Ammattitaitoisen hypnoterapeutin laatima hyvä äänite negatiivisista ajatuksista irtipäästämiseen ja sisäiseen voimaantumiseen auttaa sinua rentoutumaan ja vahvistumaan voidaksesi nauttia elämästäsi yhä runsaampana, levollisemmin mielin.

Tämän rauhoittavalla tavalla voimaannuttavan äänitteen myötä pääset sukeltamaan pintaa syvemmälle itseesi, ajatuksiisi ja tunteisiisi. Turvallisessa, syvärentoutuneessa olotilassa pääset löytämään piilossa olleita voimavaroja itsestäsi, vapaudut negatiivisista uskomuksista ja saat luottamusta tulevaan.

Saat tämän äänitteen nyt kahtena versiona: sekä rauhoittavalla taustamusiikilla että ilman taustamusiikkia vain tällä yhdellä tilauksella ilman lisämaksua. Näin saat mukavaa vaihtelua mielikuva- ja rentoutusharjoituksiisi yhä uusin tavoin joka kerta, kun kuuntelet kumpaa tahansa näistä äänitteistä.

Mitä useammin kuuntelet rentouttavia äänitteitä missä ja milloin tahansa päivän aikana, sitä helpommin saat luotua itsellesi sen syvän rentoutuneisuuden tilan, jossa saat ongelmia ratkaistua ja vapaudut turhan murehtimisesta.

Tämä voimaannuttava äänite on ladattavissa helposti suoraan sähköpostiisi saamastasi linkistä, jotta voit kuunnella sitä vaikkapa suoraan kännykästäsi missä tahansa, myös verkon ulottumattomissa esimerkiksi mökillä tai lentokoneessa. Voit kuunnella äänitettä myös kumppanisi kanssa tai itseksesi esimerkiksi korvanapeista.

Saat 34-minuuttisen äänitteen sekä taustamusiikilla että ilman: molempien äänitteiden latauslinkit ovat tilausvahvistus-sähköpostissa.

Tämän rauhoittavasti voimaannuttavan äänitteen avulla luo itsellesi positiivisempi mieli parempaan huomiseen, oman itsesi ja läheistesi parhaaksi.

Nautinnollista matkaa pinnanalaisiin voimavaroihisi!

Rakkaudella
valmentajasi Kati
Kliininen hypnoterapeutti, NLP Trainer -valmentaja
[email protected]

LADATTAVA VOIMAANNUTTAVA ÄÄNITE – TERVETULOA SYVÄLLISEMPÄÄN VAPAUTEEN!

19,70  sis. alv 24% (incl. Finnish VAT 24%)

Ilmaista inspiraatiota