Ilmainen rentoutusäänite stressistä vapautumiseen ja rentoutumiseen: LATAA TÄSTÄ ILMAISEKSI

Tervetuloa rentoutumaan!

Ammattitaitoisen hypnoterapeutin laatima hyvä äänite rentoutumiseen auttaa sinua vapautumaan stressistä voidaksesi nauttia elämästäsi yhä runsaampana, levollisemmin mielin. Tämän rentoutusäänitteen myötä pääset rauhoittamaan mieli-keho-yhteytesi, ja vahvistat sisäistä tasapainoasi.

Mitä useammin kuuntelet rentouttavia äänitteitä missä ja milloin tahansa päivän aikana, sitä helpommin saat luotua itsellesi sen syvän rentoutuneisuuden tilan, jossa ongelmien sijaan alat nähdä sinua ympäröivät mahdollisuudet yhä runsaampina ja tavoittelun arvoisina.

Tämä rentouttava äänite on ladattavissa helposti suoraan sähköpostiisi saamastasi linkistä, jotta voit kuunnella sitä vaikkapa suoraan kännykästäsi missä tahansa, myös verkon ulottumattomissa esimerkiksi mökillä tai lentokoneessa. Voit kuunnella äänitettä myös kumppanisi kanssa tai itseksesi esimerkiksi korvanapeista.

Tämän rentouttavan äänitteen avulla luo itsellesi positiivisempi mieli parempaan huomiseen, oman itsesi ja läheistesi parhaaksi. Äänitteen kesto on 25 minuuttia, jotta voit kuunnella sitä myös kiireisen arjen keskellä mielenrauhan luomiseksi ja levollisen yön pohjustamiseksi.

Nautinnollista rentoutumishetkeä sinulle!

Rakkaudella
valmentajasi Kati
Kliininen hypnoterapeutti, NLP Trainer -valmentaja
[email protected]

LADATTAVA ILMAINEN RENTOUTUSÄÄNITE – TERVETULOA RENTOON HYVÄÄN OLOON!

Ilmaista inspiraatiota