Erovalmennus 'Vapaaksi!' eromisen tueksi

Ero toteuttamista vaille valmis? Lopeta jahkailu näillä vinkeillä!

Laita hyvä kiertoon!

Kutsuuko ero sinuakin, mutta jostain syystä jahkailet eron toteuttamisen kanssa enemmän kuin oikeasti haluaisit? Alkaako oma päättämättömyytesi tai aikaansaamattomuutesi turhauttaa sinua?

Huonossa parisuhteessa sinnittely kuluttaa joka päivä sitä elämänenergiaasi, joka sinun olisi parempi suunnata siihen eroamiseen ja itsesi tukemiseen erosta selviämiseksi – jos kerran jo sisimmässäsi tunnet eron olevan se sinulle oikea ratkaisu ennemmin tai myöhemmin.

Jos taas epäröit, josko katuisit eroa myöhemmin ja siksi lykkäät etenemistä kumpaankaan suuntaan (eli jätät myös panostamatta parisuhteeseesi), sinun kannattaisi käyttää ajatusenergiaasi edes hetken verran ratkaisukeskeisempään päätöksentekoon.

Parisuhteesi ei parane ilman vankkaa päätöstä ja motivaatiota – aivan kuten et sitä eroakaan toteuta, ellet voi seistä levollisin mielin eropäätöksesi takana.

Kummasta sinulla kiikastaa?

Vuosittainen ”elokuun erobuumi” on jo käynnissä. Entä sinun kohdallasi?

Pian koittava elokuu on eroamisen aikaa. Parisuhteiden kipukohtia käsittelevän Rakkauden (r)evoluution ajankohtainen Vapaaksi!-verkkovalmennus alkaakin ’Eron Aika’-nimisellä valmennusosiolla, sillä sen ”Oikean Ajan” löytäminen eroamiselle (sen iänikuisen ”sitku”-hetken odottelun sijaan) on yleensä se ensimmäinen kompastuskivi matkalla vapautta kohti. Kuulostaako tutulta?

Jos sinäkin kuulut niihin tuhansiin suomalaisiin, jotka juuri tälläkin hetkellä pohtivat eroa, mutta eroaminen pelottaa tai et tiedä, miten ottaisit eron puheeksi puolisosi kanssa tai miten eri käytännönasiat kannattaisi järjestää, voimaannu eroamista monista näkökulmista käsittelevässä Vapaaksi!-verkkovalmennuksessa.

Rakkauden (r)evoluution oivalluttava Vapaaksi!-verkkovalmennus käsittelee kattavasti eroamiseen liittyvää problematiikkaa sekä käytännön asioissa että mentaalipuolella, jotta sinä, joka tiedät eron olevan se paras ratkaisu, saat tuon eron varmasti myös toteutettua – levollisemmin mielin.

Jos taas vielä emmit eropäätöksen kanssa ja välillä mietit, josko ero ei olisikaan järkevä ratkaisu vaan sittenkin olisi parasta panostaa parisuhteenne parantamiseen oikein kunnolla, kirkasta parisuhteenne parempi sisältö ja suunta sekä motivoidu muutoksen toteuttamiseen kestävällä tavalla suositussa Parempi parisuhde vai erinomainen ero?-verkkovalmennuksessa.

Sallitko itsesi ottaa apua vastaan tässä tärkeässä elämänvaiheessasi?

Molemmilla verkkokursseilla saat oivalluttavia videoita, voimaannuttavia äänitteitä sekä hyödyllisiä luku- ja harjoitusmateriaaleja runsaasti. Voit edetä molemmassa valmennuksessa sinulle sopivassa tahdissa, ja hyödyntää kaikkia työkaluja (mm. ihania rentoutusäänitteitä ym!) kokonaisen vuoden ajan.

Nyt tässä hetkessä riittää, kun otat vain sen yhden pienen ensiaskeleen ja tulet mukaan selkeästi ja määrätietoisesti etenevään, mielenrauhaasi joka askeleella vahvistavaan verkkovalmennukseen nykytilanteestasi riippuen:

Riittää, että otat avun nyt vastaan etkä jätä itseäsi enää yksinäsi pyörimään tähän päättämättömyyden jumitilaan.

Verkkovalmennusten voimaannuttamana saat kyllä tehtyä sen ratkaisevan päätöksesi parisuhteesi uudesta suunnasta – olipa se sitten se parisuhteen parantaminen tai se aivan yhtä erinomainen ero – sekä halutessasi myös toteutettua tuon eron.

Voimia sinulle tähän elämänvaiheeseesi!

Rakkaudella,
valmentajasi Kati
Kliininen hypnoterapeutti, NLP Trainer-valmentaja, Tietokirjailija
[email protected]

Päätöksentekovalmennus 'Parempi parisuhde vai erinomainen ero?'
Tästä kuvalinkistä klikkaamalla pääset tutustumaan päätöksentekovalmennukseen 'Parempi parisuhde vai erinomainen ero?'
Erovalmennus 'Vapaaksi!' eromisen tueksi
Tästä kuvalinkistä klikkaamalla pääset tutustumaan 'Vapaaksi!'-erovalmennukseen.

ILMAISTA INSPIRAATIOTA

OTA YHTEYTTÄ!

UUSIMMAT

Laita hyvä kiertoon!

Mitä ajatuksia tämä artikkeli herätti sinussa?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Ilmaista inspiraatiota